[露營師] 第21個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
同spec無
85折完都仲係貴 等外國網有特價會再平啲
可以睇下Marmot Tungsten UL hatchback Tent
重佢啲啲
不過好似準備discontinue 了
Hoka
除左edge stand 重有咩燈柱好用 ?
Natural Camper Curve Stand
Bigpack 啲營幾舊水同迪記比邊個好啲
迪記全部冇哂貨
特價平到咩價?
thanks
一樣咁
呢幾日又落雨 星期六唔知出唔出發好
宜家呢種細雨先正,別有一番風味
唔想濕收
其實隻野有分日版同美版 用料重量都唔同 價錢都唔同
我自己係諗住買日版

Reecho應該係美版黎

有冇人用過呢個網
我用大長方形版 好好用
係屋企都會用黎烤野食
個網易唔易洗
用緊,好用,放埋入洗碗機洗,好乾淨。
唔好用黎烤啲濕野多醬汁野就好易洗
之前特價試過跌到2000港紙有找
不過宜家再冇呢枝歌仔唱lu
日版好似係今年改咗啲料好過美版
但係邊到買
有試用過依個睡袋

https://www.wiseowloutfitters.com/products/sleepyowl-sleeping-pad-wavy-inflatable-pad

Features
inflates to 75" x 25"
inflator bag doubles as a dry bag to protect and store your gear
packs down to 10” x 4.5”
Tech Specs
Material: Comfort Stretch Fabric
R-Value of 2.2
40D Ripstop Nylon
Rapid Fill Inflation Bag
Weighs: 20 oz
天幕,營,睡袋,充氣地蓆,櫈,枱,煮食工具

到底有無可能塞晒入camp bag入面
唔可以放外面打橫放,手攞一袋食物最多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞