[露營師] 第21個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
dupont/ tyvek 嗰啲有冇人知英昌有冇
問到咁你去收費場算啦揸車到有設施唔洗煩,走入山露營根本就唔係一個可以俾你無聊一時興起就走去玩既活動黎
有冇人用過bigpack嘅背囊,想知個背負系統掂唔掂,諗住入個50+10L (自重2kg)
山之道開放左custom mini
黃色,ba 同部份nemo係黃
咩model,我覺得同價錢ba正d
dragonfly
其實有冇人知佢隻Tangram係抄邊隻?搵極都搵唔到。
不過one tigris除咗Tangram之外其他都係垃圾
巴打覺得好唔好揹?
好貴
唔知,整左個,5月先有
等紥Three再開賣
岩岩睇到AHGI個IG story 砌高哂D石黎燒
咁樣唔算燒地咩
試下放啲石頭係你個頭上面再燒再睇下熱唔熱
咁你應該明係唔係燒地
有 用左4年了 都幾好
但應該無o字頭咁舒服
咁你會唔會放個焚火台係個頭度先....
啲比喻點學返黎
最有趣係同佢一齊班ching都係老手黎
唔通靚女真係大晒
O字頭一定冇得輸啦,不過我係貪佢平平地500蚊就有50+10L,諗住試下

Bigpack 好似好少人用咁,巴打用緊邊款?
想問巴打, 700幾chair zero係咪正常價, 我自己就只會秋冬天先camping
依家買都係有排都未必用到, 唔急買, 有冇機會等到價錢回落再平D?
真係咁平🤔
正想買依款嘅軍綠色
你走先 我幫你頂住
呢度講支那野會比連家軍屌到仆街
600左右應該係近幾年最平
之前見過1k有 zero+one既bundle,應該就無機會抵過佢

唔急用可以等下,有大貨返果期間間都賣700內
咪係,啲草點可以同自己啲頭髮比?
草咪由得佢熱死囉 先唔會放熱既石頭係自己個頭度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞