[露營師] 第21個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
都CLICK 唔到ADD TO CART
試試其他牌子, 而家阿豬阿狗都用HILL。
cordura係咩黎
好啦... 等我睇睇其他
CORDURA ® 尼龍布料擁有許多獨特的優點,強韌、抗撕裂、耐磨、輕盈、防水、不易褪色等等,這些特點使 CORDURA ® 布料不僅僅是全球軍方指定使用材質,更被各大知名品牌廣泛運用在高品質背包、戶外用品、行李箱、鞋履等產品上,凡具耐磨性訴求的產品,CORDURA ® 都是品牌首選的頂級布料。

布料嘅一種 衫呀backpack 防水袋都好常見 TNF, STS依啲牌子都會用之前係深水埗買過 有送埋tag
有錢買自己鍾意你理得人豬定狗
香港啲文化就係咁 遲玩遲買就係跟風
山頭多人撞營 咪顯得唔夠獨特 講到尾優越感作崇買隻營用下要唔要考牌先買得 鐘意又負擔到咪買
其實新玩先更加應該重本啲買靚裝 唔夠技術咪裝備搭夠
所以我咪叫佢轉其他牌子, 我無反對其他人用WOR, 你講得啱, 香港地隻營有錢就買得到來用, 但我見唔少人買完返來又話佢重, 又話係入面熱啫, 個個都跟風買, 買完又要嘈。
啱呀
露營都老屎忽文化
守規矩玩 我話知佢
最慘玩得一兩次就唔玩啫, 七八千蚊隻營。
狐狸仔, HELSPORT, EXPED, TFS, 好多牌子都有隧道同大波。
車布改布去搵啲改衫姐姐整就得
收到,唔該晒
收到,唔該晒
tyvek 最簡單,剪完就係
買布但搵人搞仲煩同貴過買原裝
cls 人地買完嘈又關你事
而家係咪買新gear唔可以有負評
睇你個款都係嗰d揸住隻hill懶有優越感見全場d營都係平野就射晒精既gear撚
你驚周街都係hill令你少左優越感咋?
用hill嘅真係特別多閪人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞