公屋窮L 25歲財務自由 你問我答

1001 回覆
2574 Like 604 Dislike
唔止一千萬
而家入eth仲遲唔遲?
戶口長期少過3萬,上年3月點樣可以繼續瘋狂入貨?
唔會重注btc, 對我黎講連ltc條chain都好過佢
堅信flippening會發生
Futu 唔係現金流投資
好心就聽下Peter lynch講點樣捕捉爆升股
改變世界嘅公司你當係音樂椅
你個投資方法都幾risky...
強貼留名
廣泛閱讀有無更多睇完你個blog 真心佩服

對投資未必好有興趣,但好想知你點觀察世事
大家係入黎討論樓主

無乜人對你點樣每年嬴錢有興趣

你塞四隻字落去futu 就戇尻

樓主無買futu 啊
好多人連dd都未識做單純跟炒,我單拎富途q3黎連賺4.08億=0.523億美x一年4個季度=2.09億美,現價市值256 pe 122咋,連呢樣都未睇得明根本唔應該炒股,20q4 21q1一定更好,我玩完gme富途120-106個段瘋狂叫人入貨啦,唔好睇少依家既老散,大撚把係做完dd先沖入去sh,唔好以為個個係跟炒
我都好好奇點解個個都好似當佢神咁拜,好似好尊敬佢咁款
究竟有咩咁特別
我睇完都唔明
牛市個個封神
要人教你 已注定你財自唔到
資質有限
屌 2021 仲睇PE
革SIR 我係你FANS
純粹想恭喜你
同埋好欣賞你肯share呢個心
so far 我覺得crypto world 個sharing 文化都仲係幾好
all the best 革SIR!
格sir,你老細近期會唔會講呢隻股?
試吓睇下#960
芒格買完坐入去 可以改善間公司既缺點梗係集中好過分散
佢兩老教人都係話散戶分散返些少好d
真係扑中六合彩?

如果係 升一倍就take profit 走咗啦
試吓睇下#960
同意 建議all in成副身家。
Bachelor nursing 收廿中....入唔到到未至於做m記下話
如果你講en咁人工都冇40k啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞