公屋窮L 25歲財務自由 你問我答

1001 回覆
2574 Like 604 Dislike
既然, 你唔講得你公司既野

我就咁睇
你應該買技術創新, 引領世界進入新一頁既龍頭
你唔講得公司既野, 咁我掉轉問

你點睇呢4隻
PLTR, U, SNOW, AI
自己睇書學 書單pin左
3月果時好開心 瘋狂掃貨
[顛覆性科技] 總結我的投資哲學
http://2080pareto.blogspot.com/2019/05/blog-post.html
想跟革蛇學下野
利申都係護士
但係就冇儲錢習慣
家用佔左3份2
而家已經30歲
今年一月先開始買股票
學人玩gme 都輸左好多
之後就買咩輸咩
成日覺得牛市已過入場太遲
格sir 俾d提示, 你講既十倍股係咪醫藥/網上買賣平台既股票
真,忍唔住留多個言讚多次樓主好勁先
樓主既努力做research,預視到社會未來既發展
你就一句幸運抹殺其他人既努力,你呢d人真係好難成功

樓主加油,係叻仔黎,
遲d可以既話想你講下百度呢間公司
tesla升得最急既時代已過
個個都財自
其實都係得連登仔笑,有時上得多連登都唔係好事
留名學野
介唔介意分享下當年點解會揀Tesla? 做左d咩分析
格蛇 係你個ETH Post有問 ETH之前睇2400
現階段會唔會大幅上調目標價
http://2080pareto.blogspot.com/2020/08/blog-post.html
我其實係極度唔鍾意做護士
所以更加激發我要全力投資
所有假期得閒就分析股票 就係想盡快唔洗做護士
defi係未來趨勢
買幣用binance 得唔得?
同依加係咪等佢回下先好買 個勢似會回返下先
你點睇呢4隻
PLTR, U, SNOW, AI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞