diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
有個好出名既頭盔裝備 Harlequin crest (綠帽)
ladder D人都係叫佢 Shako 算
d2 比人棄左 共雪唔會理
同埋共雪講左會kill bot 同item duping 其他bug 盡量唔郁
如果真係kill到bot已經夠哂 玩得D2最想屌既都係bot
bug就反而冇咩大影響有D仲幾幫得懶人手
個陣有好多叫法
基本上都係方便大家去講
不過用hydra bow黎去講wf實在少見, 基底又唔用呢把 打出黎又長過wf
又會撞sorc 招hydra 我諗上面位巴打都係一時醒唔起點稱呼姐
最好搞埋jsp 雖然唔知可以點搞
阿清 你真係唔識...
聖騎先係最屈機個個
最記得玩果時啲房名
私房 HK001 /HK
換野TW
想整番把殘忍吸精女族長
有冇人有玩過一版碎寶換一粒SOJ
D 7MF小板 都係貨幣
仲有D 1技+10MF 既大板
一把WF 記得要唔知幾多百USD
不過去到依家依個年代 大陸咁多工作室 到時應該咩裝都有得買
佢做唔做到D2果隻爽快感先

新星法師同矛亞馬遜清牛最撚快
最緊要做得返法師瘋狂傳送閃黎閃去果隻快感

驚佢改為行cd制 就67
一支矛飛埋去成排件訓低晒童年回憶
好彩母牛防電咋
問題咪就係...其實個個都有玩過 又明咪得囉

點解要走去「笑」人呢
重製版肴望無咁lag 可以玩HC
好鳩
咁用bot 咪得 洗乜玩刷裝game
咁好?
pc 撚準備玩到班家用機撚仆街
唯一最好嘅online game
因為我唔係為左刷裝而玩,而係為左同d frd 吹住水casual 咁打下uber boss 黎玩
無左AH 大家都無再玩lu
無左AH gold 基本上無用
花既時間又多,做既野又重複,真係好on9
discord jsp 都仲叫可以傾下計,搵水魚
AH 就好似買股票咁
有排突然話千攻藍武有bug,就比班大戶秒殺買撚曬黎炒
唔識玩咪話廢
呢個咪就係ah 既樂趣
當年炒azurewrath 都係咁樣好好玩

就係因為有AH 所以先唔係淨係farm legendary / set piece wor
真係玩廿年第一次聽人咁叫,仲要話自己好撚老手玩得多個我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞