diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
+ Breath of the Dying
弓馬用風之力既話,你條靚就要用A1 信心弓女兵
睇左後期runeword, 真係勁到癲, fanatic 咁勁嘅aura 竟然人人用得.

見到最新攻略, 新版 paladin係玩幾種aura 疊上身

雙夢zealot: 疊兩個holy shock 有30lv, 自己開信念
正義雙龍: 疊3個holy fire

勁癲, 細個主玩1.08, 估唔到後期可以咁玩
快啲出game 啦
懷念嗰時都係祖父風之力傳鎚等等傳奇物品玩晒, 後期有符文組, 呢啲變晒垃圾...
嗰時毁滅唔比trade, 好多騙子用各種方法同人trade嘢例如大家喺張枱各一丟低啲嘢, 再各自跑去對面執但其實某一邊係執到對面嘢, 而另一邊唔得 後嚟暴共改返可以trade, 不過都係好後期嘅事...
依家符文變咗End Game 裝備

不過咁樣令到白色武器變成有價值物品,真係好聰明嘅設計

呢個係垃圾D3永遠做唔到嘅嘢
依家班鬼佬嘈緊應唔應該有Personal Loot

https://us.forums.blizzard.com/en/d3/t/economics-tell-us-why-personal-loot-is-better/28935

個人係偏好有,因為試過多次好嘢比人執走

但希望PvP 爆裝備呢傳統繼續保留
雙夢實用好多, 正義+雙飛龍又貴又唔實用, 基本上無人砌雙飛龍
早期時仲要有bug, 有兩頂夢境頭盔可以無限疊加
我果時係hkd2 個disccussion都叫有d名氣
疊撚到d 人一出town 就死
以前鎚丁有個bug,直頭可以係town 入面殺人
仍然有啲金字係取代唔到既,柒甲、喪鐘、飾金盾、次元碎片呢啲仍然好有價值
搶野先係呢隻game既精粹
點睇都覺得隻高清版會好玩過diablo 4
係咪企係town側邊開技
之後等個鎚仔轉入去?
絕對係啦, 個時同啲frd 玩好有火花
有冇中文?
一定有...
你想打屍體發火、樹頭木拳?
係城外出鎚,TP返城啲鎚跟住一齊返
你up乜
咁就玩得
兩隻固定金名怪
做得好家用機既傳送先啦
上車燒墨菲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞