diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
唔夠dark
... 都係 不了
同埋enigma 無左傳送
pd2 個平衡做得幾好

btw 突然諗到,多返人玩D2, 我係咪可以賣fg
我頭先都係突然去search 先知佢講緊WF
可能因為一直都玩英文
打寶game 慢慢farm 係正常啦吓嘛
又破壞童年回憶
唔搞bot幾高清都冇用 開季唔洗一個月成堆同名既99lv
就算中文都好似係寫風之力
真,唔使嘥時間farm 啱stat 既piece
有人帶就可以快手上到60 買裝一齊打uber boss
好玩過重複咁打rift,打出左件set 唔啱stat 又嘥晒d 時間
yes
今次 battle.net 係距平台共用
電腦, 家用機一齊上 ladder
暴雪未變質前既game其實好好
Diablo 2 真係PC遊戲界既寶石黎
同唔識既人trade 物品都係diablo 2 一大樂趣
war3 pre order嗰陣買咗
重製完之後開都無開過
佢依家係咪冇得好似以前咁自已整地圖玩
呢個消息就令人有啲想買
https://news.blizzard.com/zh-tw/warcraft3/23395649/%E3%80%8A%E9%AD%94%E7%8D%B8%E7%88%AD%E9%9C%B8-iii%E3%80%8B%E7%B7%A8%E8%BC%AF%E5%99%A8%E9%87%8D%E8%A3%BD
地圖編輯器應該仲用到
不過都冇用, 隻reforged一開始整得太差, 老 war3 玩家由初期待變到冇曬興趣, 呢個炒冷飯制作已經失敗收場
白熱打火炬 迷團迷槌打寶 無視屬性 邊到廢
我又唔覺有咩問題

未鑒定之前係show 原本個名

咁佢個名真係叫風之力-九頭蛇弓

暴風之盾-統治者大盾
Battle net 開bot 真係祝你好運
我凈係玩D2唔知共雪其它GAME係點捉bot
D2原本不嬲都係battlenet連落美西美東亞洲
定佢新呢個同原本呢個唔同?
Overwatch 好玩喎 衰在更新慢 被間公司搞到無期望
九頭蛇弓少講姐
玩開講金統盾都知多數=SS
好多菁英unique我都鐘意講base名 神聖甲/次元碎
係唔清楚但未至於要笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞