diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
邊個同你講光暗
奶雪官方都有講有得揀4K畫質&懷舊畫質

以 PC 重製版的 4K(2160p)超高畫質讚嘆遊戲世界裡的角色人物,或是以懷舊風格享受原汁原味的《暗黑破壞神 II》,只要按下一個按鍵即可在兩種畫質之間來回切換。

如果咁都嫌唔夠D2暗黑味
不如玩返原版D2
係我誤會你意思
Thx for the info
期待重製2
希望共雪唔好又搞衰
好唔爭氣Pre-ordered 咗
希望比返少少誠意出嚟
原來咩都冇改
只係濟HD化
冇新內容, BUG都一樣
仲話原汁原味
ON9 先會買
淨係唔駛mod 就可以全角色共手箱就已經想買
要睇房IP
佢個logic 係sc/hc 有人賣soj 就計一次
計到咁上下,某個ip 尾嘅房就會出

所以點解當初要複製咁多soj
打果粒+1技藍色小符 (Meph 石個樣)
系統會有提示話地表暗黑破壞神出現在地表上
跟住你撞到嘅第一隻elite boss 就會係地表diablo
咁咪係囉講到皇恩浩蕩咁做乜
blizzard game 點會
裝bootcamp
咁撚搞笑?

btw 佢縮左2個技能面版去入面,有d 唔慣
改又話改到不倫不類
唔改又話舊瓶新酒

屌你人地奶雪一開波已經話重點係高清化
高清左收$3xx
可以轉返原味畫汁...即係完全舊畫面?
D2當時既聲氣就係勁到高清收$3百幾都成班人排隊買
D3上市個陣 頭24個鐘就已經賣左350萬份, 而去到呢刻wiki所聲稱 D2只係總共賣左400萬份
可想而知 D3出個陣 D2係D人心目中係幾咁神化
我都想知2d會唔會重係800x600
D2 正服都仲有人玩緊
果陣最強弓馬
08風頭
無形謝夫
小惡魔鞋
白介x2
白手
貓眼
08風之力/殘忍吸精女族長
無形太坦/統治者大盾

40塊體符 可以橫行...
可以預見 到時淘寶一定好多裝賣
原作者嘅分享,重製團隊描述他們重製嘅細節,點樣喺D2原始碼透過北美暴雪嘅工具將模組輸出,維持各種細節。老實講,睇完之後覺得有得玩到復原度咁高嘅D2-HD就已經好好喇
咪同wow classic 一樣,班fans屌左咁多年話有需求共雪當聽唔到唔重視,到到今日逐個連burning crusade都出classic
跟本好多野fans屌叫佢唔好咁做佢係都要做、要佢做就死都唔做,依家正正常常出d2-hd就叫好好仲唔係皇恩浩蕩
就算做得好,咪又即係披住d2皮嘅do
共雪果種buff nerf ban hotfix,你玩埋我果份
我相信佢係講緊制作難度
連d2原創者之一都講過remaster難
可能remake重易過remaster

咁當然係共雪唔掂先拎返啲皇牌出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞