diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
係咩 淨係記得一直都係得跑狗barb 同ww barb

btw 冰法 (時間停止器) 係我同台仔team game 果陣發現 之前拎上網同人講, 第2朝訓醒成個server d sorc 都變冰法
War 3 pre order伏到唔想提今次點都唔會犯同樣錯誤
重擊打火炬會唔會好啲?
我撞過,尤其改咗版初時,成撚日見到段黃字,但嗰時唔知係寶嚟成日走咗冇理
我個陣係玩開白熱 貪佢打得快吸得快

無咩研究過重擊
最貴係咪風之力
風之力好cheap咋喎
謎團 橡樹之心 同埋啲小符先貴
同埋有把個個都pk用既毀滅 屈撚晒機
風之力後期真係冇用
我講果陣係未有符文,風之力一千蚊一把
早期係貴 但好快冇人用啦
我都送左2把比人
好想返去同班老友瘋狂刷裝同升8隻人到99lv
我好似冇一隻到過99lv
次次打到8x 9x lv就成日走去pk
仲記得有次隻聖騎跌撚左件謎團 心痛到
Windforce 邊撚度Cheap

1.09 之前不知幾撚好賣,幾舊水一把弓

Balrog skin 1.08 版直頭炒到天價,幫Barb 加勁撚多血
照你地咁講
睇黎呢隻game開bot 打寶真係可以賺到現實中既少少洗費

利申: 睇緊reddit D人講開bot既事, 佢地講到低調D既話未免會俾人捉到
果陣1.08中期, 打牛牛關出左把unique hydra bow, 8個人衝去拾, 勁負碌比我拾到, 開心到我手心狂出汗

即刻練一隻bowzon 黎玩, 連個角色名都有個wind 字, 打牛關勁威威 用guided arrow pk 又勁屈機

呢啲真係童回憶, 而家打機好難咁開心
以前玩D2 係搵到食,有好多香港公司開bot搵道具賣錢

但依家捉bot 咁嚴,應該已成歷史

1.08 版嘅某道具太OP,好有市場,成日比人Dupe 出嚟,好人PvP玩家冒住被bam,都一樣搶住要

以前我都trade 一隻dupe黃戒,好正

往事只能回味
舊版炎魔皮?,好想玩返呀屌
bot同白裝先係整死D2既重點,希望re呢個板冇呢D野
未辨之前果重緊張感
個時 1.07已經用bot 打某幾隻王, 最易係 act5暴燥包皮, 1分鐘打完一場
依家玩美西都係周街bot無人捉
我都想,1.08 版Grandfather勁撚到

果時我打到粒完全毀符天價賣左 換左成身天梯裝 次元碎片 去pk場sm 人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞