diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
我記得後期如果你著裝去執野,執唔哂既野會留係條屍,然後講句不可能
新手開心裝
新手過渡

綠字只有幾件有用
吉永之面、手掌的安置、塔鍊 柒甲 塔腰3 件裝
一比人殺+冇位=爆屍
唔廢呀, 全套西剛係低lv神裝黎
唔廢呀, 個盾好有用
玩 project diablo 2 啦, 聽日星期五開始season 2
暫時黎講仲有最少一萬人玩, 而且仲有keep住update 有新野玩
仲記得D3充滿住期待玩
全城搶game點知玩落先知樣樣都唔掂

D2唔知執裝方面係唔係又係鬥快執
而家想搵返以前玩過嘅朋友一齊玩都難
支訊共雪?
可以玩grim dawn。都係黃裝有勁野
好似話可以用返之前個ac玩返
3個月無online好似會Del acc
D2可以連機架咩?細個只係玩過單機

佢連機係好似POE咁?定自己開個房D人就連你IP入咁
以前齊綠字裝識發光覺得好威威
估唔到天外有天
聖騎D2入面最強既角色,
打果d地表暗黑果類,好多時都係靠聖騎
不過d技真係唔型
poe 更加唔洗講。。end game 裝全黃咁制。
聖騎做價平,但上限唔係最高
最冇腦就砌隻鎚丁,最貴咪把橡樹同謎團同粒32,其他裝啲人任送都得,唔用32就戴粒烏鴉,再平啲

最勁應該係亞馬遜,打巴爾計埋行路應該10 秒收工
正 d2jsp啲又可以用返
講起鎚丁
耳邊即時響起聖鎚啲"嗚~~嗚~~"聲
嗰時大隊farm Baal,無maphack就搵個鎚丁去開路
而家成段回憶番哂黎
綠字贏有抗又唔貴(某幾套)
如果淨企係後面onon99既話綠字set係唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞