diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
https://youtu.be/khK1RHmpAjo

用手制玩幾爽
我都係有相同問題
如果電腦唔夠好(NOTEBOOK)用PS4玩既話,
插MOUSE同鍵盤落去玩會唔會仲好?
聽巴哈streamer 講好似自動描,firebolt 識自動搵最近

但唔知teleport 會點呢? 我都好想知
即刻諗起打偏向統盾回憶,以前係個fd教我打呢啲先係真正寶
有無switch version?
睇唔明支矛同盾值錢位係邊
有冇ching解釋下
支矛攻擊力同攻速仲勁過精英級
個盾block rate同faster block rate又係去到精英級, 仲要精英級都唔會有4孔咁多
冇記錯個盾係pvp用多,因為都係鬥快一下殺死對方,用盾擋完仲要快解硬直
有,應該有埋local multiplayer?
大菠蘿3 仲伏得唔夠?
而家好多gameplay 片,可以自己睇下有冇伏
dl緊
冇得揀美西
支矛係全攻擊屬性齊哂加頂值,有咩用點解唔用泰坦?PVP 標馬係衝埋去狂吉人,PVP 對家個個過百抗你用電係搞笑而已,物攻先係主力

講下個盾,4 個洞既盾你可以話周街都有,問題係4 個洞再加一條有用既屬性就難,黃字同金字係唔會出4 洞,所以只有藍字出到,藍字有分2 屬同1 屬,你要4 洞+ BLK 機率大約係萬分之一左右,通常係極限電裝用,鑲4 粒電珠,刺客/ 標馬天花板配置
ps4點打

有冇人估到呢隻鞋當年值過千港紙?
可能我未深入了解隻驚,好幾次都係玩到地獄過關,刷一排都無跌勁野,四周LOOP 打唔同地方乜暗金都無,符石又打唔到,升LV都係跟住啲外街黎吸EXP土,執野又唔夠人搶,頂唔順食白果嘅感覺無耐就棄左

點解你地講到可以成日刷到好野仲拎去賣
有單刷固定打寶地點
來來回回打,自然會有寶掉落
係咪dup出黎,會消失
其實大家鐘意09版本多定
有符文組合開始既版本多

我情願玩返冇符文組合,大部分仲係以暗金裝最勁為主過陣,我覺得最好玩
09 最大問題係技能配搭差好遠,冇技能間連繫加乘,同埋一隻弓馬wind force 射爆全世界
係咪要識得同人交易先唔駛刷到天黑都無裝岩用?
其實心思思想裝返黎玩
其實玩呢隻game, 同人trade野都係成隻game一個重要部份
靠自己一個刷怪 , 要刷到全套想要既裝備根本冇可能 + 太浪費時間
有時會刷到其他角色既裝備, 就可以同人trade自己想要既裝備
multi-player就係要咁樣玩
好懷念呢的水蛇春咁長既名
明白呀,不過自己玩又唔知邊度搵咁多攻略,唔識得賺咩錢打咩裝同人換野。

玩過4-5次都未試過出到人地用啲勁裝,次次都係唔知有咩目標就棄左,次次都係玩法師死靈因為攻略話拓荒易,結果其他職業從來未玩過又唔識玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞