diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
石原
咁有得online /ladder嘅都係呢幾招去做balancing, 係會出現矯枉過正,但同時多好多load out/玩法

共雪奶還奶
香港仲係同台灣一樣係Asia ser
錢就比台灣blizzard
唔洗同大陸仔一個ser, 一個代理
支持但觀望,畢竟Blizzard已經今時唔同往日

好懷念以前為左把Windforce狂farm Pindleskin (sry以前玩開英文版,唔知中文叫咩)

見到soj noti 之後開房等左兩個鐘
https://youtu.be/q0A6xrmXFa4
照咁睇隻game 已經好玩過d3
出個product出黎連試都未有得試就已經吹奏話好好,上次reforged都未學精?共雪迫舊warcraft 3轉reforged呢的仆街野唔到出果下邊有人知,
咁唔怪得咁多人買Patreon既垃圾ig級數相
應該係暴雪靠得住 支那都上樹
重點係啲牛叫聲

一個雷怒飛埋去
吽吽吽吽吽吽吽吽吽吽吽吽吽吽吽吽
個陣有個討論區係會講定幾時去咩ip 一齊賣到出地表
stony 的確係最易搵
中文通常大家都叫皮皮
其實出寶率好低,又悶
d2jsp
而家除左POE重有冇呢類GAME好玩&多人玩?
個陣好細個,記得搵亞馬遜帶牛牛場升lv ,一支茅飛出去
Switch個操控做得好就好
法師個傳送究竟會點做
老老豆豆

AH原意係好
最大個問題係佢啱啱出果陣
個裝備系統非常差

首先藍裝以後完全冇左階級設計
每種顏色裝備之間既上下限值差太少
燈裝綠裝竟然可以比黃裝弱

然後數值又亂鳩黎
同種裝備之間既上下限又差好大
同樣黃裝可以一件係超高攻一件垃圾不如

加上
隻隻精英怪都可以跌黃裝

總總加埋結果就係刷裝變得無謂

首先已經冇左一個刷既對象

本來應該係
我刷boss就有機會出勁野
所以我刷boss 日日上線狂刷佢
咁隻隻精英都有機會出勁裝既話
就冇人刷boss 就會變左
我上線 周圍鳩打 就有機會出勁裝

聽落好似好正
但係其實刷boss
係作為一個容易量化
容易達成既目標
去引導玩家進行遊戲 而得到勁裝
成功達到 成長 既目的
冇左刷boss呢樣野之後呢
你就淨係周圍鳩打
而周圍鳩打並唔係一個目標
冇左中間連接住目的既目標
你直接望住個最後個目的
就會覺得好遠 好難達成

跟住呢 無論刷到乜野裝
都冇唔係一定會成長嫁喎
永遠要再睇佢roll成點
咁本來已經遙遠既目的 就更加難達成

最後咪搞到變左Auction House主導
抽符文
永世抽唔到#30
點刷古早味墨菲
課金買全地圖
玩D2 個印象都係跟住啲BOT 去刷baal 然後搶野執,但係玩好耐都執唔到岩用嘅野。符文石又打唔到,人地多開掛機就成堆裝。

重覆一個人刷一段時間就悶到棄左
但夠快
衝入去跑到篤殺完 行返出黎清屍下一場
唔睇時間會快到比人踢落線
貪佢近wp,易搵又易打
嗰時聽講佢啲minions出寶率仲高過boss(雖然都係極低)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞