diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
閪霸個系統 2.0都係唔改地圖問題,揀晒英入左loading先知咩地圖
Remake or remastered?
我肯定玩得多過你

由九頭蛇弓時代去到之後係符文裝時代都玩到好精
迷團 信念
玩左廿年最叻都係執到粒喬同30馬拉
整返個無限size帳號共用倉先啦
諗起以前開一大堆Ac執倉真係哭撚左
不嬲由D1 叫到D3 都係wf/風之力,從來無人叫九頭蛇弓,唔知你邊度鄉下

如果你玩得真係咁多,就知D2 唔洗新關都好撚正
最緊要係多人,一齊Rush 一齊打寶一齊吹水
D3 最鳩唔係設計,而係得4人一房,悶到仆街

我第一隻D2 係1.02 , 果陣用死靈著infernal tools 有bug 可以buff 到勁撚高level
跟住就係d bug戒bug 符,弓馬跑得快過Sorc tele,20秒清牛關

玩到好似Kripp/Amaz 班youtuber 咁精計曬數都無用。 寧願入game 同人討論點換裝,問人點計fcr,互相share 野,帶打.......etc, 開心過自己上網search 完砌
上年同埋巴打玩過私服
長期1000人+ online, 有discord 可以trade 可以傾
你搵下post
好撚好玩
九頭蛇弓  
符文/鑽石無得疊起,開100隻角都無用

btw 呢隻個箱好似真係共用 + 身上d 格多左少少
求呢個不如希望MOD可以用番
祝鎚勁到癲親生仔過野人

同埋pal 嘅定位係buff 隊友
8人一隊,多2-3隻pal 勁好撚柒多,加攻加抗加血
唔知會唔會抄project diablo2個個format
岩岩睇多次
"玩到好精" 就係令佢覺得唔會好玩嘅原因

遊戲本身嘅樂趣係來自於同人交流

正如你問我俄羅斯方塊同friend 對打,係咁輸之後互屌/屌game好玩,定係嬴世界冠軍好玩,我一定答你前者
D3 無左AH 之後真係垃圾到震
巴打有玩pd2?
我之前太忙,玩左2個月棄左
d 裝送曬比巴打 送左差唔多10HR 野 + 2粒Ber
冇不過會睇啲utuber 介紹
AH 垃圾, 隻game 變左個個玩商城
畫風垃圾,成隻Warcraft 咁無曬恐怖氣氛
技能垃圾,隨意轉換+無得升級,最終一定係得返一職一流派
技能藥水垃圾,有CD 根本就戇鳩
組隊垃圾,得果4條友,仲少過d 95年online game
佢改得幾好,完全係D3 應有嘅水準嚟
加大箱,改咗D符文,有打寶場,discord 交易

btw 我d2jsp 仲有成萬fg 唔知有咩用
體符白手白介 會唔會重製埋
90後未玩過d2超期待
淨係玩過d3
岩岩出個陣玩左兩年
玩狩魔買左套勁屈套裝(唔記得叫咩?)
效果回精回得超快
入到pvp場根本無敵咁濟
開隻亞馬遜 成身體符 白手白介bug裝 ,再抽獎抽把殘酷/殘暴之長矛 ,入pk01 pk001 同人鬥吉

就算無左呢d bug裝都好好玩 。有重製我都想玩返
Zealadin近到仆街....係畫面上無咩特效
Solo打uber trisam都無問題
見到人地88lv已經可以不斷farm火炬護身符拎去同人trade 符文
我玩弓馬去到lv 93唔夠力solo uber.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞