diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
想要商城定抽旦機
我完全睇唔出佢重製靚左係邊
CLS
我玩其實舊GAME好過
D3 騙錢!!

D2免了
不如唔好再出把啦,好撚out
共雪不了
為咗D2: RE ,終於登入十年冇入嘅Account

Blizzard 已經唔係以前嘅North Blizzard

獨立Game Studio 嘅創意,上市公司唔會俾到
唔知幾時先出到
冇game出, 剩係識remake, warcraft, wow,又係咁 咬住條老水, 垃撚圾公司
係咪而家啲人既創意用晒
乜9都重制。整過隻新game好過啦
睇個樣畫面係靚左。如果內容同之前一樣都唔知玩黎做乜
我要回味既玩返舊版好過啦仲有mod揀
Download 新library Re compile 個源碼?
我唔介意你只係高清老翻,但求你千祈唔好改嘢就得哪
唔係話幫住共雪,不過你地班大帝真難服侍。暗黑2未重制之前就年年問有無,到真係打算重制時又求神拜佛共雪咪多手剩係轉高清就好,宜家共雪話以1.14為基礎保留大部份系統(包括TCP/IP 連線),剩係轉4K+角色共用10x10儲物櫃,你地又話人無新意不如玩返舊版。你地想點㗎?

不過如果有,我都想佢完成埋英雄旗幟個任務。
https://www.youtube.com/watch?v=D3dL7ZeIAsE

原作者嘅分享,重製團隊描述他們重製嘅細節,點樣喺D2原始碼透過北美暴雪嘅工具將模組輸出,維持各種細節。老實講,睇完之後覺得有得玩到復原度咁高嘅D2-HD就已經好好喇。
有芝麻仁入股既公司 多數收屎作
成班製作人走撚哂
你好意思出隻重製?
共雪收皮啦, 繼續玩你地既電話咪算
何必毀左前人既光環
冇錢賺佢撚會出咩
改到D3咁技能CD

一有啲有效率嘅打寶/推圖build就nerf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞