diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
嗰時出game入game太快會被踢
都好肯定係因為Pindleskin run,個個唔洗30秒就出game再開game
暴雪頂唔順要出招
睇佢個交易市場係點先算啦 好似3 咁 無得同玩家直接交易已經唔洗玩
跟bot 梗係悶
係嘅 不過有AH 就點都會死架啦
最記得係d 裝,藍字千攻武仲勁過set

果陣一出,個個都要疊屍過 完全亂鳩嚟
都唔知點解要有交易系統
因為班仆街買賣小護符同裝
當年玩武僧 裝夠爆 技冇禁錯 都可以硬上
同埋武僧從來都冇廢過
野蠻 法師 弓女 都曾經有強弱版本
都係嘅,無maphack 嚟講算最快
d2最好玩係pvp
其次係56k既Hardcore, 夠晒rogue like
人地日本公司重製係成隻GAME重新整過
你個共雪既重製係保留隻GAME d角色又生硬又柒既機械人動作

呢隻重製真係狗也不屌
但可以當作狗屎用黎襯托d4, 顯得d4好撚正
你識唔識分remastered同remake
將來有shared inventory, HC都易玩啲
唔識 求解 解埋reforged, thanks
remastered = 畫質高清化
remake = 完全重制, 包括遊戲系統
war3 reforged = rubbish
咁resurrected呢?
d3完全稱唔上diablo
好垃圾
其實d2 最寶貴既地方係個系統,
畫質同風格本身已經唔差, 真係未知高清會唔會反而破壞原有既遊戲格調
resurrected 個shared stash可能比畫面高清化更有價值
覺唔覺得同war3話出重製果陣討論差唔多
望到佢啲宣傳 聽佢接受訪問到實際出完個個屌鬼

其實war3最寶貴既地方係個系統,
自由度同風格本身已經唔差, 真係未知高清會唔會反而破壞原有既遊戲格調…
d3 野人親生仔wor
佢有幾段時間個meta轉過
咁過渡果陣自然弱
呢隻game啲稀有野係咪賣到真錢
當年鷹號角賣到幾舊水
唔講都唔記得有依把野
重點係整出嚟個地圖版權持有人係共雪
以防止DOTA2事件再次發生
你睇開起格既av打丁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞