diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
其實睇到成班老屎忽廿年後係連登回味就知道係經典,重制後再廿年就唔知啦
想當年最勁都係打過軍帽,風之力祖父毛都未見過
其實想請問下如果係ps4或都switch平台度玩
咁其實係點執既呢
電腦壞左就一跑無換
我聽人講可以練法師電走件嘢
只可以電白裝同錢、卷
D2 最厲害既地方係乜裝都有價值,d3 黎黎去去都係standard ,黃字以下眼尾都唔會望下,但D2 最貴既裝並唔係金裝綠裝或符文裝,而係藍裝同黃裝

舉例說,大部分人以為標馬最強武器係泰坦,有啲醒啲會加多句無形的,但其實真正最強既標槍係黃字,如下:

呢把槍我諗以當時既價錢黎講3000 港紙都未必買得起,而藍字都有值錢既裝,最多人知既應該係鰻魚頭同偏向盾,大約1000 至2000 蚊左右

啲看似廢裝都有價有市,出到既機率仲低過高符,呢個係d2 裝備最引人入勝既地方
當年用soj黎做貨幣單位算唔算係Bitcoin 初形,記憶中係遊戲入面最多打到2隻,其他都係換返黎
game入面九成soj都係clone
有啲醒啲
聽聞好似話 可以將舊版裝 帶到製造到
單機save要黎做咩
據《IGN》消息,暴雪製作人透露,重製版的《暗黑破壞神2:獄火重生》,將會支援玩家當年那些在資料片《毀滅之王》中的舊存檔。這意味著玩家可以繼續使用 20 年前辛苦積累的道具、角色能力,並體驗這款受不少老玩家期待的重製遊戲。

意思係單機save ?仲以為舊版啲裝
On9 save 係哂佢server到,仲要60日唔on就del.仲邊會有留底🥲,定係佢想叫d人而家先玩返舊版等新版?
所以今次重製 啲bug 仲係到同唔會收改任何野
靜係改畫質
鬼佬已經傾緊,第一個月出嘅謎團準備賣$1000 USD

整乜鬼Diablo2重制吖,整隻翠翠統一宇宙game賣俾支那等支那人個個打到高潮反白眼咪得囉,反正奶支雪都唔care其他玩家嫁啦
應該同starcraft 1 remastered一樣純粹係換左塊皮,遊戲底層基礎嘅餡係一樣,話唔埋battle net可以新舊連綫互通
無bot 既年代好懷念
唔得
最多用黎清下場

project diablo 有mod,可以唔show 某d 垃圾裝
呢把標槍勁撚到傻
on9 廿年前d save 無撚曬啦
A2 bug蛇
玩完試玩咪知
辛苦錢黎,要嘅
當年D2最刺激係網吧睇人PVP扔d白裝落地陰鳩人爆屍,d裝飛哂出黎可惜無耐就改左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞