diablo2 高清重製

584 回覆
14 Like 148 Dislike
完美*
post 錯,呢個stat 先啱
+20 Strength
+20 Dexterity
+25% Mana
+25% Life
+150% Bonus to Attack Rating
+175 Life
+2.5 Max damage per Clvl
Indestructible
+150% Enhanced Damage
懷念d2jsp + ebay 賣野
之前starcraft 1都出左HD版, 我自己雖然無玩過HD版但youtube睇似乎係純純嘅畫面升級, 遊戲演算上100%一樣, 今次D2睇來應該都係咁, 不過我又覺得D2個演算/設定上今日睇有d落後, 其中一個位就係防禦力唔會令物理傷害減少而係令敵人命中下降, 即係着住件重型神聖盔甲同一件輕量布甲, 重型神聖盔甲竟然係令你回避上升更高, 而被打中同布甲一樣食咁多
我覺得呢個諗法係超前啵

大大增強難度

就算超勁裝一個唔小心都可以被秒
因為檔格已經可以100% 減傷

高防禦再加+ Ber 咪無撚敵
仲記得一堆藍金聖甲蟲成版充能彈
祖父
Act 2 係新手同Hardcore 最容易死嘅地方

以前喺網吧玩,啲新人係咁死,笑到仆晒街
你以前點玩聖騎
你已經掛掉了
按ESC離開
但拎黎轉牛牛都要轉勁耐
聖騎fing槌仔好勁喎點廢法
記錯d3?
M記有姜B餐又食得返...
TVB同三大唱片公司破冰又睇得返....
Blizzard奶共又點..佢啲驚照玩得
咪撚理佢啦,一早Blocked 咗佢
GF 中速武器,係差啲
好少怪魔法免疫, 全隻game好似得幾隻, 某程度上祝鎚聖騎算一個solo 8人地獄難度嘅選擇, 不過好單調就真
其實 Defense 呢個字真係好誤導人
叫迴避或者敏捷都好過叫Defense
同埋我都覺著重甲反而係升迴避呢樣野好奇怪
玩開RPG , 著重甲一向都係迴避下降, 防禦上升先係
1.10(好似係?)之後有runewords後呢堆舊日神兵變晒雞肋, 風之力算比較實用
1.10 已退,估計野蠻人依家個個攞Grief Berserker Axe 周圍轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞