黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
佢得150所以佢BMI得16好似係

150 90磅
原來你先係張硯秋
佢唔食藥會腫過豬
想問下金仔拎左去驗未,比d證據大家其實唔係禁藥,無西曲布明成份
咁我覺得你地又要持平啲喎
其他野要FC
呢啲就唔洗....
定係兒登仔不嬲都係雙重標準 搬開龍門
2021年資訊咁流通嘅年代 都仲有人信依啲嘢 victim都好大責任
戅鳩
急急腳較曬Private 又Del曬動態精選
身有屎呀你兩個

呢個係同張硯秋夾租格仔舖嘅朋友
本身買賣減肥藥都係On9

但樓豬圖都冇 得張咁既dm圖就想黎追擊

雖則blackruby係比人追擊開

但以事論事黎講 今次你證據都唔夠黎學人作文開Po?

留名話我mon po/打手
未fc
吹都冇差d喎
Push
其實完全唔CARE 過樓主朋友真假
因為而家唔係Challenge佢有無害到人入院, 而係Challenge佢D藥係咪合法註冊藥
個POST 係點我理得佢, 定係想開多個POST 只係講佢禁藥?
好心 要呃都賣就賣維他命啦,無效都好過食死人呀
你話淨係challenge嘅一早有啦

(含流出圖)本地mk女神blackruby隆胸扮大波賣疑似禁藥+豐胸藥呃錢??
https://lih.kg/2414647
之前介紹盆菜 另一個人直播
影到佢勁撚樣衰
Push
西布曲明被列毒藥禁在港使用

本港去年曾有一款減肥產品因含有未標示之「西布曲明」及其他成份,衞生署因而呼籲市民切勿購買並立即停用。衞生署資料指,「西布曲明」是《藥劑業及毒藥條例》下的第1部毒藥。西布曲明曾用於抑壓食慾,由於該藥會增加心血管疾病的風險,因此自2010年11月起,含西布曲明的藥劑製品已被禁止在香港使用。

你戇鳩?最多咪叫中等身形,係唔夠啲電子雞咁瘦㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞