黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
戒煙有咩問題
如果啲藥真係值1500 仲會唔會求其放喺格仔店
連登仔: 總之邊個開post先就邊個岩

好多連登仔思古井伏中完幾日就唔記得又去批鬥人
推到佢坐監
上面話120磅肥肥地係真唔係呀
我拉高見衫見肋骨印都有60kg啦
點計法?
如果隻金仔真係支那有西布曲明隻天使金, 講到咁好賣, 到底害幾多人
睇到呢度嘅女仔, 快啲拎埋你手頭上嘅金仔去醫院, check下自己食咗啲乜野落肚
唔好俾佢停
fair comment
以前見過有自稱做開gym連登仔講女人160cm 45kg係肥婆
仲成班人問佢邊個肥唔肥
自己肥唔肥自己知啦,係要人地呃自己咁有咩意思

再者,有d人睇自己肥唔肥係睇重量,唔睇下自己有冇做開運動
165 55kg 日本女性標準體重都係59.8 美容體重50.4
佢165 54其實已經好標準
連登仔要求女人都唔可以40kg以上
又要瘦又要巨胸
睇得幾套av, 睇下kol藝人相就扮專家話一睇就知 cup size,邊個胸係假,明明唔少女人訓係到對波都又挺又圓就話人真,唔識計cup size係上胸圍減下胸圍唔知內衣吋數係雙數30,32,34去計或者65,70cm去計係表示下胸圍,係表示個身幾厚,話36g係又瘦又巨胸真係笑死人
咩叫真藥先 乜減肥藥都有分真假
推到佢仆街
見佢del唒d賣金仔既story就知身有屎,又話搵律師告你誹謗你估佢真係識咩包野貼張大波貼紙又無寫成份都違反說明商品條例喇,如果有人證物證要告佢真係唔難。

賣野都賣到神神祕祕點解仲會有人落單除非係匡智會成員
我知咩係sibutramine 樓主一時話禁藥一時話假藥 搞到我諗左陣咩係真減肥藥
咩年代呀?依家睇體脂架,瞓咗幾多年。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞