黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
屌你啦,咁都肥,最憎你呢啲人係到宣揚錯誤價值觀
咪係

亞洲人120磅已經係肥肥地啦

我女朋友從來都唔過100磅都有少少肉地唔係排骨,好難想像120磅會有幾多肥脂肥膏
Part2 得揸波?
點樣害死人我而家迫人食藥?

有正常運動減肥唔做要走捷徑又賴人?
一睇就知冇讀書既mk妹喺格仔鋪賣冇標籤藥都敢食兩邊都on9
當交智商稅
首先呢個磅數一定唔係肥
第二磅數唔能夠完全代表身形,肌肉多骨架大已經令磅數好唔同
1.弱智先信
2.應該報警報海關報衛生署 上黎開post係無撚用
似係wor
呢D係個人審美眼光姐,你唔覺得肥, 我覺得, 咁又有咩問題?

賴人既審美眼光會"害死人"
165 cm 54 kg 都話唔肥
打丁
小心又比人話你呢D人會"害死人"
乜骨妹真係有咁嘅質素

求介紹
骨妹ruby
呢個真
賣禁藥咪報狗拉鳩佢
但個事件擺撚到明似作
乜柒都無support
(含流出圖)本地mk女神blackruby隆胸扮大波賣疑似禁藥+豐胸藥呃錢??
https://lih.kg/2414647

[quote]今次講既唔係佢賣唔賣相,一買一賣我就唔評論而係要狙擊佢假波扮大波賣豐胸丸+不知名減肥藥呃人
以下先為大家分析佢邊到假波。
首先要明白波呢樣野,係由脂肪組成,女人一節食一定係縮波先,而ruby自稱39kg(靠佢既縮減胃口減肥藥),D cup,咁輕既情況下又何來脂肪呢
呢個係常識,邊條青頭毒撚想反駁唔該上網做research先
去圖
喂,舊時既佢咁肥對波咁細依加咁瘦對波咁大?呃鬼呀

以下用假波佼佼者DJ soda,林明禎,周秀娜作對比,
假波最易睇嘅特徵:(箭嘴所示)
1.夾出嚟既形態係呈現Y字
2.波側有條好明顯既波線、訓低會成個圓形假體現出嚟。
真波係l字+波側好難有波線
去圖

👇🏻:以前佢冇波邊=真波,依加側邊現波線=有人工成分

以下用真波中大email做對比

真波夾埋會癡住 ruby對波略顯生硬同埋真波訓低冇可能咁挺

突然咁瘦又咁大波,好可能做左自體脂肪填充個胸形係咪同ruby好似呢咁ruby話自己冇隆胸literally 又啱架啵 脂肪來咋嘛

好啦!最後!blackruby近日不停賣既金仔究竟係咩藥呢
隔離po有巴打搵到疑似係金仔嘅藥
http://jx.sina.cn/news/2018-11-26/detail-ihpevhck7288588.d.html?from=wap

原來呢隻藥係包含西布曲明成分,食完會頭暈,喺多個地區已經成為禁藥。
以下係政府網站寫嘅 [/red]
請問blackruby賣d冇標籤冇成分來原、又疑似禁藥既減肥丸仔,有冇醫生處方?
有冇申請藥牌?
非法售賣或管有未經註冊藥劑製品及第1部毒藥均屬刑事罪行,每項罪行最高罰則為罰款100,000元及監禁兩年。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞