黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
佢老尾做佢代理要先交$1000仲要試食5包先,仲要唔會教你點r客,真係傳銷保險d翻版一鳩樣,點解仲會有人信咁戅鳩
已經report
Push
Push
想睇硯秋入冊
食屎啦支那狗,而家你件狗乸賣禁藥,叫佢洗定屎忽啦
有冇人知可以拎佢啲藥去邊度驗?
我朋友而家直情係食到情緒出咗問題,都睇緊私家醫生,醫生話可能啲藥破壞咗佢中樞神經。我都好後悔拎咗佢出嚟講,搞到佢好大壓力好唔開心,所以我唔會再討論我朋友嘅情況。我都唔會俾佢曝光。

你地覺得假,唔緊要,亦唔重要。因為即使冇我朋友哩單嘢發生,張硯秋賣啲咁傷害他人身體嘅藥,仲要可能已經有好多𡃁妹買咗。作為一個普通人,我都一定唔會放過佢。

因為我完全唔相信佢啲藥係冇西布曲明,我朋友食完佢啲藥之後嘅反應就係完全同食咗西布曲明一樣,包括佢已經冇食成個禮拜,但個心仲係會跳得時快時慢,都仲未係好食到嘢,個人仲好抑鬱有時又好緊張標哂冷汗同瞓唔到覺。仲要有啲傷害係未必即時發作嘅,例如影響腎臟功能。而我最驚嘅係隻藥除咗西布曲明之外仲有其他毒藥。

雖然我朋友情緒有啲唔穩定,但我都會嘗試問佢俾啲藥我,我會再搵地方去驗,就算自費,我都一定要張硯秋負上刑責。

佢story咁委屈,一直話咩屈佢假波做雞。
張硯秋,我想同你講,你假波做雞關我撚事
你一直強調否認話你唔係假波,話你搵錢好辛苦
但你一句都冇回應過啲千五蚊毒藥係咩事
你真係當睇唔到就冇事發生?
你721黑警?路過見到都掉頭走當睇唔到?
一句唔想賣咪落架囉 咁就想算?
掩耳盜鈴,自欺欺人。
我諗你個腦唔使食西布曲明都已經忽咗。
我諗你真係冇去思考同分析過啲毒藥嘅危害嚴重性。
我朋友係傻,我朋友係岸鳩,因為俾條仔話一話就諗歪咗想用捷徑去瘦,先買咗你啲濕鳩藥嚟食。
所以佢一直都覺得只係自己蠢,佢冇諗過追究任何嘢,選擇自己默默去面對同承受返哩一切,我唔怪佢。
但你就係太唔好彩,因為佢有我哩啲麻煩朋友。
當我知道佢因為食你啲毒藥搞到而家精神崩潰同身體出現問題嘅時候,我就已經決定咗無論如何都一定會尋根究底去搵出真相,我唔會放棄。我一定會追究到底。我唔會俾你賺完錢fat fat然後拍拍屎忽走撚咗去,我唔會俾你洗哩啲黑心錢洗得咁爽。做人一定要為自己做過嘅事負責任。

btw 我一路睇你story真係一笑置之
都咁多年,每當有人屈咗你嘅時候,你都係會發哂癲咁po文澄清兼屌鳩全世界再扮委屈。
而我爆你喺海濤做過,我認我冇品,但你竟然完全冇否認冇發癲,喂你算唔算係穿咗煲呀?係咪心虛呀?我諗你可能覺得如果你反駁我嘅話,我會真係癲到打俾燕姐拎證據
一直冇去篤爆你,係因為我覺得嗰陣你做都係因為要搵錢俾你細佬交學費,我都覺得你真係捱返嚟嘅。所以我都完全冇諗過要破壞你人生阻你發達,即使之後係咁睇你story見你好強調自己唔係雞,我都係內心笑笑就算
但係點解我哩刻要講?因為係你先破壞我朋友人生。
或者可能我爆你做雞都對你冇乜影響,我都破壞唔到你人生。反正係覺得你做雞嘅我未講都一早覺得,而你啲冇腦智障兵亦唔會因為我哩幾句說話而信我。
所以我都係順帶一提

回歸正題,你個真面目好快就會被揭穿。咁黑心賣大陸淘寶毒藥賣得咁爽,成本幾十蚊仲要賣到千五咁撚貴。仲要咁撚串話一日都賣咗成萬蚊?
我唔會放棄咖就算我朋友唔肯俾藥我,我都會用盡方法去搵啲幫襯過你嘅人去拎。然後拎去驗。去搵政府又好私家化驗所又好,要我自己俾錢又好,我都會拎去驗。
正義遲早會來臨
等我

SOR文長 但認真 勿玩膠
多謝各位睇哂我哩一番說話
海濤係咩地方黎?
尖沙咀曾經最旺最多陀地嘅骨場 風光一時
係隔離po見到話西布曲明會經尿液排出 去驗藥嗰陣同醫生要求埋驗尿會比較好(咁當然如果你朋友唔願意嘅都唔緊要 而家咁樣都盡量唔好迫佢做啲咩)
等我send俾東張閪望先
係到ff自己有女既死毒撚😂😂
你係人黎咩😂😂😂😂😂😂笑死
返波台啦狗仔😂😂😂
你老豆老母係咪窮撚到無飯開成家人都瘦到成條柴咁😂
陰公😭😭😭
出黎見多啲世面先啦波台狗
係咩係咩😂😂狗仔成上連登🤣笑死
賣假藥真係好仆街
有無人報警拉佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞