黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
越諗條氣就越唔撚順
決定開多個po呼籲下買咗佢啲假藥嘅妹豬快啲停食

屌你老母張硯秋
我朋友係2月頭幫BLACKRUBY買咗千五蚊金仔
我本身都叫咗佢唔好試
哩啲減肥藥一係就冇用
就算有用但副作用都會多到仆街
但佢話佢條仔嫌佢肥
佢個人又好心急驚死條仔會飛咗佢咁
所以佢就買咗嚟試
(題外話:我覺得佢一啲都唔肥 165cm 54kg
然後食到第2日佢其實已經有同我講有啲唔舒服
但佢話只係冇乜胃口食嘢,又冇乜心機咁
咁我就話應該係啲藥令你唔識餓姐
嗰陣我都冇阻止佢繼續食,我都好後悔。

之後食到第4日佢差啲喺舖頭暈低
佢嗰日食煙都見暈,就以為關佢食煙事
佢就pm ruby問點算呀

然後ruby都冇答到佢啲乜
淨係話最好就唔好食煙
而我朋友又覺得輕咗
所以就照食,佢仲岸鳩到戒埋煙⋯
點知,我朋友星期二食到入咗院

佢叫blackruby,個心都係black咖屌
佢就千五袋袋平安
我朋友就瞓咗喺醫院岸鳩鳩
佢瞓到今日就第五日都仲未出得院
我真係屌佢 前日仲send自拍俾我仲yeah

哩邊就唔出圖啦
費事俾我地老細知
驚佢工都冇埋
我朋友本身都冇諗過要追究啲乜
佢當自己黑仔食壞肚,千五蚊當買教訓
打算淨係同我訴下苦就算咖啦
係我自把自為擺左佢哩件事上嚟
因為我真係好唔抵得條黑心八婆賺埋啲黑心錢
我朋友因為佢啲禁藥搞到今個月有好多日都冇返到工
而家仲入埋院,冇收入仲蝕埋醫院錢
蝕錢都算,佢仲要勁辛苦食唔到嘢
所以我覺得我點都要企出嚟。
就算我朋友真係可以當冇事發生
我都一定要提醒埋其他買咗嘅人
一定唔可以再食。

不過唔洗叫我朋友報狗啦
因為佢本身都有啲麻煩喺身
狗唔會幫佢。我都唔會再俾佢接觸班狗。
佢已經夠大壓力,點知仲要俾條仔話肥
所以先一時諗唔通走咗去買你啲垃圾藥
千五蚊咁撚貴都算,仲要食到佢差啲猝死
張硯秋你好唔好意思?
我認我朋友好蠢,信咗你隻藥真係冇禁藥
而事實呢?咪食撚到佢入院囉
我同佢一齊返工我就好清楚佢狀況
佢係有瘦到呀,但佢都睇落就嚟死咁滯囉
我唔該你做生意都做得有啲良心啦
我明人想賺錢係好撚正常
但你知唔知賣禁藥真係會食死人?
我想講 我朋友身體本身都唔係差
佢之前都癲到食過泰國禁藥yanhee
同韓國嗰啲一包十幾粒藥丸嗰啲
佢都未試過話食到入院
佢最多都係有次食完一包之後嘔返出嚟
係冇精神返工同做嘢 成日都好眼瞓姐

但你老母你哩隻金仔,得嗰一粒藥丸
都可以食撚到咁
可想而知藥力有幾撚咁重
如果啲十幾歲𡃁妹都買咗嚟食呢?
佢地發育都未發哂
食唔死人都傷到五臟六腑啦

黑心RUBY賣禁藥搞到我朋友嘢都食唔到
一食就嘔,佢根本唔敢亦冇意欲食嘢
個人又口乾又會暈又冇力返工又做唔到嘢
(啲野最尾我幫佢做哂)
以上哩啲副作用我都可以算
但佢仲食到心口痛同心跳勁快
曾經喺冇做任何嘢,靜止狀態下跳到一百七十幾下
心律不正又透唔到氣標哂冷汗
血壓仲曾經一度低到下壓得四十幾
四十幾。知唔知有幾嚴重
係好傷心臟之餘仲可以令佢即時休克

我知我朋友係衰岸鳩 減肥藥都好信
搞到自己而家要住院
佢本身仲話可能佢體質比較差先咁
我真係屌到佢仆街 根本就係隻藥出咗事
我都唔知佢咁怕事做乜
黑心RUBY先係最大問題
唔好blame the victim
對準黑心RUBY嚟屌

附埋圖,屌你老母張硯秋你睇下你講乜鳩
副作用只係輕微頭暈同作嘔嘅感覺??
我朋友唔止輕微,佢喺公司暈低咗喺地下
作嘔嘅感覺?唔止感覺囉,
我朋友一食嘢隔冇幾耐就會嘔到仆街
搞到佢最後嘢都唔敢食
佢而家喺醫院都係吊緊鹽水咋屌你老母!

最後,我想同張硯秋講
唔該你唔好成日都覺得人地係特登攻擊你
唔好成日以為人地因為你大波葡萄你而要唱臭你
因為我並冇好羨慕你,我仲覺得你好可憐
恨錢恨到賣假藥
你應該好好反省下自己
我覺得你遇到我朋友真係好好彩
其實如果唔係我多事
佢哩單嘢根本就唔會有人知
當佢選擇當自己黑仔自己忍咗佢
而從來都冇打算搵你追究嘅時候
你係咪仲要違背良心去繼續賣哩啲禁藥
其他人搞唔搞你,告唔告你,我唔知。
我亦都唔撚理
我淨係知
我朋友係因為你啲濕鳩藥而咁痛苦
所以我好想話俾你知
因為當我朋友冇覺好瞓嘅時候
我都唔想你瞓得著
BTW
唔好以為冇人知你幾年前曾經喺尖沙咀海濤做過骨妹呀donut

我知
你係張硯秋?
以前有單又係有個女仔食呢啲減肥藥食到入醫院
好似都係啲kol賣 叫咩gif store
應該都係一樣大陸藥 食撚死人
呢鋪好睇囉
骨場好做啲定賣禁藥好做啲?
支持繼續狙擊
骨妹ruby呢
報咗狗未
佢手骨掂唔掂
張硯秋
本來我都唔想講,人各有志
每個職業都值得尊重
但係你點解要走去賣禁藥呀?
知唔知真係會食死人?
好似以前咁做下飛機手咪算囉
嗰陣未搵夠咩?
ruby:死毒撚肯定唔想比錢買我相先屈鳩我
上網亂咁買藥食已經係on9

Ruby係臭街就緊

但你個fd都唔係正常得去邊
臭雞
我都知,屌撚咗佢了
抵死
第一次見有藥丸係金色閃令令
唔知對人體有冇害
佢就為左吸引人眼球,多d人買, 賺多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞