黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
推 dklm
報警啦
召喚報警撚
幾撚on9 先會幫條豬閪買嘢
大波RUBY肯定臭雞仆街架喇
你個朋友更加係死左唔抵可憐 2021年都仲信減肥藥
肥就控制飲食做運動拉屌你老母死懶閪
死撚左去拉 死完再去搵RUBY尋仇
有無隔離link
(含流出圖)本地mk女神blackruby隆胸扮大波賣疑似禁藥+豐胸藥呃錢?? (2)
https://lih.kg/aKzDwhV
#80 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

22%係咪肥豬西
我156 52kg
無西布曲明姐
無話無甲狀腺素
食到咁都幾肯定係有西藥成份
朋友入院醫生有冇講d咩?
見佢del晒post, 貨又全下架都個咩事

集團式經營電子馬伕 - JDaily
旗下操控大量電子雞

有理由懷疑及相信,電子馬伕JDaily操控旗下電子雞宣傳、售銷及協助含禁藥西布曲明減肥藥、未經香港化驗壯陽藥

請大家向海關 + 衛生署 舉報整個集團
如果有任何服用後不適人士,因為西布曲明代謝主要透過尿液排出
請睇醫生時要求化驗尿液並提供報告俾衛生署 + 海關

係啦,我之前直播問過佢住薈蕎低層多唔多蚊蟲,佢答我揾人去滅蟲咪得算唔算間接承認咗
簡單2個步驟舉報即可阻止佢毒害人間
以下資料麻煩各位幫手報海關+衛生署

海關(販賣受管制藥物)https://www.customs.gov.hk/tc/contact_us/enforcement/index.html

衛生署

由於有關事宜是屬於衛生署的職權範圍,你可直接向衛生署作出投訴。
衛生署的地址:香港灣仔皇后大道東213號胡忠大廈21樓
電話號碼 (852) 2961 8989 或 (852) 2961 8991
電郵地址 enquiries@dh.gov.hk。

懷疑售賣未經註冊的藥劑製品
網店名Blackruby_shop
建議大家連同以下證據舉報因為事主已經驚到del曬相

粒藥個樣直頭一樣。
推到佢坐監!!!!
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞