黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
推到佢入去坐
屌你 你條女死矮撚 有咁嘅體重都好攞嚟比較
人地依家165 高過你女朋友十幾cm
重過佢好撚正常啦
做港女一定要瘦到排骨咁?
食藥減肥嘅人真係好撚白痴
老實講,如果真係賣禁藥就真係唔抵幫
但樓主cap 張圖就係到作故仔
玩人格謀殺,同中共一撚樣
都係個句,無證據就咪撚寫咁多野
淨係話佢賣禁藥咪算

btw,如果個主角唔係呢條女,係一個藍絲,我諗連登仔應該理都唔會理
165cm 54kg只可以叫中等,肥條毛
又要嫌肥又要屌港女A cup
鬼有咁多瘦底大波咩 女人嘅胸係兩團脂肪嚟
佢仲好得戚賺到好多 唔知自己比人擺上台祭旗
有人拎d藥去化驗所驗係禁藥 佢洗定個八月十五都得
有相有過數紀錄靜靜地做隻賣相雞咪算
你以為個個女人一樣高咩,要睇吓幾高㗎嘛。
你女朋友100磅都有少少肉一定係又矮又平胸,仲要冇肌肉,係高有波咁都冇可能唔過100
圖?
你po對話人哋咪搵到你係邊個囉 唔係咩
推,假藥
佢真係有賣
不過呢兩日連登太多佢啲賣禁藥post
所以Ig shop del左圖
其他post有back up 的
有人留言食完既情況同樓主朋友差唔多(暈 食唔到野 心跳快

Btw 做咩呢個post 咁多護主既
無牌賣藥犯法點都唔岩架啦
tldr諗住食藥就減到肥就驗下腦先啦賣藥仆街信又on9
比男朋友嫌肥 點解唔飛左條仔 條仔咩資格嫌三嫌四
我估樓主朋友同佢條仔都係啲mk黎
另外唔好講到大部份女仔都係會食減肥藥咁on9
我身邊識好多女仔都有運動習慣 衰極都會跟coffee啲片郁下
依個年代邊有女仔仲on9到會信食藥可以減到肥
唔明點解無人報海關
連登標準係
無論咩高度
都唔可以重過40kg
條友自己唔睇身高體重比例 拎件矮撚既磅數同個165比
Btw 磅數都唔代表一切 1kg肌肉同1kg脂肪完全係兩回事黎囉
有又好冇又好,事實係mk無牌賣禁藥。
del哂金仔啲post
唔單止要報blackruby
根本全部賣禁藥都要報衛生署
勁撚多無知妹妹以為食完就好似啲KOL咁瘦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞