黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
但係佢165喎高過啲假160女仔咁多,骨感就一定唔係但係算係正常有波,唔通個個都瘦到平胸咩
而家個問題係Ruby 賣懷疑非法既藥物
Ruby 想證明係合法既咪公開隻野學名/成份囉唔好諗住話係秘方唔公開得,市售有登記既藥物都可以上網搵得哂佢個成份
所以唔好Spin 做有無搞到人入院
而係:佢隻所謂金仔係咪係香港係已註冊藥物

// 香 港 境 內 銷 售 的 藥 物 必 須 註 冊 , 藉 以 確 保 藥 物 安 全 、 有 效 及 品 質 優 良 , 這 項 規 定 是 保 障 市 民 健 康 必 需 的 措 施 。//
弱撚智先信
同意呀
推到佢仆街`
此風不可長
亦希望你朋友快啲好返
其實比男朋友嫌肥,減肥藥係好大誘惑。。
佢又宣稱好快見效,大部分女仔都比佢吸引到啦
曬氣啦你地班護主狗
淨係佢個大波丸都已經有禁藥成份

真定假呀
個波
其實女仔120磅喺香港嚟講唔算slim
已經係有雙下巴個level
好多女仔真係會覺得肥
條女賣相呃d精蟲上腦嘅on9仔都不在話
宜家仲要賣毒藥害人
想佢快d收皮
你咪話減肥避孕定壯陽
喺冇註冊、冇鋪頭、不明來歷既貨源買藥食 成件事本身就係一個智力+運氣考驗黎

好搵唔搵 搵個毛都未出齊既MK臭雞買藥食
成件事真係上帝既考驗黎
推到佢仆街
推上報呀要 咁黑心害到唔知幾多人
隔離post 睇番個pin 可以去海關同衛生署舉報

(含流出圖)本地mk女神blackruby隆胸扮大波賣疑似禁藥+豐胸藥呃錢??
https://lih.kg/2414647
重點西布曲明會死人
笑死,講得出話食煙會減慢新陳代謝,果然MK妹先講得出

煙草入邊嗰啲全部都係stimulant黎 食煙既話 新陳代謝會快啲 不過都係多少少 唔會話幫你減到肥咁

利申:唔食煙
減肥藥有用都唔方好野
冇用就嘥錢

話明藥點會冇害
想減肥都係正正經經做運動食少d算啦
果d乜柒乜柒減肥法都唔好信太盡
量力而為
兩個都戇鳩
我係blame the victim
吹咩
上網買藥真係onL9,執返條命都偷笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞