黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
暈咗應該會抽你血去驗
應該會驗到有咩藥物
挂你老母
你個fd弱撚智肥婆嚟?

如果唔係點會信瞓住減肥
差唔多成120磅都唔肥?
提提各位巴絲打,真係唔好亂咁買d 唔知邊度黎既藥
一黎你唔知自己有無藥物敏感,二黎隻藥成份係咩你又唔知,係毒品食到你上癮都唔奇
首先叫你朋友飛左條仔
唔係咁運作.
一般你無特定方向 係好難知道你因咩事暈
因為致暈太多原因 無可能全部都做曬

所以醫生一般會問你食過咩藥物 / 有無之前類似症狀 / 家族有無相關問題 / 休息夠唔夠
第一次的話 就留院觀察 48-72個鐘
無再次發作就排期做心血管檢查 / 其他科檢查
咁如果樓主朋友個Case 黎計
如果佢答左醫生食金仔既話,醫院通常點處理?
直接洗胃當無事發生定會Follow up
想問佢淘寶入貨幾錢
樓主好撚野
無證無據
叫你朋友拎粒藥去化驗所驗咪知係咩囉
抵撚死啦, 係人都知要減肥係做運動
你個fd 仲要走去食減肥藥
本身仲要係個臭MK 係到食煙又身有屎唔敢報狗
題外話, 165, 54肥
無成份就咁一包金色嘅藥咁都得,先唔講買個啲人 on9,呢條電子雞係度害人啊,仲有人幫佢。

食完心跳快又口乾,同時又減得咁快,九成九有禁藥成份。間格仔舖喺邊?應該直接報衛生署去掃場啦
都係個句,樓主朋友最後係咪真係衰係D 藥所以入醫院唔重要,而家個問題係Ruby 賣懷疑非法既藥物
Ruby 想證明係合法既咪公開隻野學名/成份囉唔好諗住話係秘方唔公開得,市售有登記既藥物都可以上網搵得哂佢個成份
一般攝取劑量唔重,醫生都會叫停藥,然後等半衰期自行代謝,叫得停就冇咩手尾跟。

太重就要搵毒理學專家搞,多數有手尾跟,唔會好得翻哂,因為攝取劑量同時間一耐左,好多傷害都係不可逆轉。
學到野
好似仇家大戰咁

越玩越大

LM 花生
一定要推撚到呢d垃圾KOL仆街
條撚樣明明注脂胸又扮瘦底大波正一垃圾
以前都試過傻豬去萬X買減肥藥,好彩就在個d冇效果都最少食唔死人,不過希望樓主朋友平安出院之後都唔好再亂食減肥藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞