黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
但佢話佢條仔嫌佢肥
佢個人又好心急驚死條仔會飛咗佢咁
所以佢就買咗嚟試:o)
(題外話:我覺得佢一啲都唔肥 165cm 54kg

屌你老母就係呢啲網絡電子雞盲目吹捧自己幾瘦,其實一係造假一係骷髏害撚死班𡃁妹,3字頭體重都好意思吠出聲,屌你心肝脾肺腎去晒邊?

你自己就曬得爽,可憐有班無知少女因此而嫌疑自己,鼓吹盲目減肥害死幾多人,你自己鍾意得排骨係你嘅事,唔好拎出嚟吠害其他人
做機場幫人起機或者加錢直入 係高尚過賣禁藥架下
驅動王某等人如此大膽頂風銷售的,正是減肥藥虛高價格背後的高額利潤。據了解,陳某進購的藥丸0.8元一粒,一瓶90粒,也就是說廣東廠家一瓶的成本還沒有72元。經過一番包裝後,王某進購價為260元一瓶。王某的代理從上到下分為一級代理、二級代理、三級代理和特約代理,不同級別進貨價不同,進貨數量越少價格越高。一級代理一次須進貨100瓶,每瓶單價580元,王某發一次貨就能賺3萬多元。二級代理至少要進貨50瓶,單價680元,以此類推,進貨最少的特約代理一次要買滿5瓶,單價980元。而如果有人聯繫王某零售,那麼單價便翻滾成1380元。據初步統計,僅今年6月至案發,王某獲得的利潤就高達50萬元。

該減肥藥中含有國家明令禁用的酚酞、西布曲明成分

王某都係賣580蚊 兩個月搵50萬
電妓賣1500 咪搵成百萬
仲要係層壓式
佢仲要一盒得8粒 人地580一樽90粒
仲大貪過誠哥
繼續推
賣藥買藥係
條女比條仔講兩句又驚到閪咁又係
條女好撚慘
咁既身高重量 一幻想都幻想好索啦
仲減 飛左條仔佢啦
乜證據都無
鳩up無成本
全文重點

個人又口乾又會暈又冇力返工又做唔到嘢
(啲野最尾我幫佢做哂)
冇證冇據似老屈
MK兒女事就唔好擺上嚟啦
我仲諗你個 follow up嘅意思係幫你報警處理定點
抵死啦 2邊都唔抵可憐 你個朋友都係蠢
咁醫生有冇話咩事?有頭冇尾咁好難信
今次連登仔見到人仆街唔係好開心嘅咩?今次咁多護主狗嘅?假波賤種都要護,有啲骨氣啦。
係咁講證據證據?本身隻藥就係禁藥,有可能食死人,唔需要證據都知道
你朋友係咁嘔似急性肝炎
亂食藥好傷肝
係咪又係含有西布曲名?
幫推
報左狗同海關 等佢地查下
戒煙係好事
為左食呢啲藥而戒煙On9姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞