黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
有無發現啲P牌全部淨係識留54kg肥
好低質嘅打手
賣毒藥點都spin唔走
唉 傻閪請啲打手同佢一樣咁無腦
咪係 成世人都無得揸真波
唯有用90lbs打飛機
呢d人真係好撚賤
推到佢仆街
啱啱見到280人仔30粒
啱啱特登去睇下真係有,280人仔30粒
嗰個p牌user話佢紅咗一排係咪佢本人
唔係話唔信你
但成篇千字文都係你自己片面之詞
俾多啲證據出嚟先啦
呢啲故仔個個連登囝囡都作得出嚟啦
睇你朋友唔舒服嘅反應九成九西布曲明
香港註冊得到嘅減肥藥就得排油丸一種,要醫生/藥劑師處方,食咗會痾油出來,search過啲人話食完之後係食幾多脂肪同油膩嘢痾返曬幾多出來,唔痾都好似會流油出來
排油丸以外所有減肥藥都係冇註冊、副作用不明、成份不明,或者只係有瀉藥成份等你以為痾咗好多減到肥
屈臣氏萬寧有得賣嗰啲減肥輔助品都唔係真正嘅藥來,效果見仁見智但係副作用同風險相對冇咁大
兒登仔不嬲雙重標準架喎
樓主
唔係唔信你 但你有冇問醫生拎驗血報告/藥物檢測報告
世上任何藥都有啲人身體唔受得而有過激既過敏反應/副作用(好似你朋友咁)即使隻藥係冇禁藥 都有機會出現呢啲問題

你睇下會唔會自己拎你朋友啲藥出去比化驗所驗成份啦
隻藥個圖呢?
屌你老母臭閪靜啦
而家講緊佢賣禁藥
就算無人食撚到出事賣禁藥都唔撚啱啦
佢做得啱又駛撚del鳩晒啲野?
走去blame the victim
支那仔
影衰埋我
肥你老母
做gym果啲女仔有啲體態又成日去果班又有啲高度要過55kg有幾撚難?
唔好咁撚井底啦
係食到無波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞