黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike

集團式經營電子馬伕 - JDaily
旗下操控大量電子雞

有理由懷疑及相信,電子馬伕JDaily操控旗下電子雞協助宣傳及銷售含禁藥西布曲明減肥藥、未經香港化驗壯陽藥以及賣淫

電子馬伕全稱:JDaily HK Ltd

電子馬伕首席雞頭:何應源(80後香港出世)
電子馬伕次席雞頭+公司秘書:王浩斌(80後香港出世)

如有任何懷疑,請向海關 + 衛生署 舉報整個集團
如果有任何服用後不適人士,因為西布曲明代謝主要透過尿液排出
請睇醫生時要求化驗尿液並提供報告俾衛生署 + 海關

这种金色的减肥胶囊进价只要一块多一颗,一包装价格就可以卖到33块钱一颗,一瓶30颗,利润高达近千元。

食水深到
Push
有西布曲明🙂🙂好肯定
有咁既徵狀都話無就呃人
最簡單係Send Email /比包藥去衛生署
推呀
(已整合資料+template歡迎舉報)本地mk妹blackruby疑似賣中國製禁藥+不明來歷豐胸丸?(3)
https://lih.kg/2416915

開到3啦
賣假藥就係賣假藥 咪撚轉移視線
仲係到死雞撐飯蓋
知唔撚知醜??
賺埋啲黑心錢仲理直氣壯 等天收啦死仆街
呢條女搞到好多女仔都好自卑
理得佢真波假波,賣禁藥教啲妹豬寧願負作用都要好似佢咁食埋啲三無金減磅真係害人不淺咁理直氣壯講自己對脂肪真定假不如解釋下你啲三無金
好撚憎呢d人
佢ig shop link都del埋,咁做生意死得啦,一個唔想賣就唔賣,同d藍店手法一樣相差無幾,以後邊個敢搵你買野呀硯秋雞婆
乜嘢係尖沙咀海濤?未聽過。
三十幾蚊既大陸藥賣1500
想做金仔代理

你地想佢地收皮一定要report到佢地個ig 冇左,好似ruby 呢d女佢成個人生就係得個ig 可以令佢自己搵到存在感,當佢地冇左個ig 果時佢地成個人生就會冇晒方向
其實住院期間,醫生應該有問過你食啲咩,其實可以比醫生拎去驗,反正又唔係買得1粒
推返上熱門先啦
無人睇 無人幫手做野
幫幫手推呢個
(已整合資料+template歡迎舉報)本地mk妹blackruby疑似賣中國製禁藥+不明來歷豐胸丸?(3)
https://lih.kg/2416915
Report左喇,唔使急慢慢黎,佢一蒲頭就扑傻瓜咁扑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞