黑心RUBY張硯秋賣禁藥搞到我朋友入咗院

1001 回覆
2800 Like 121 Dislike
想減肥都係跟番飲食運動啦,
食藥唔治本
呢頭有班自稱正義嘅人狙擊
嗰頭就咁啱有朋友食到出事
證據就係1張對話圖
不如講大啲話朋友食到死咗啦
反正無人知
屌你老母
力水又唔撚夠 又閪口閪面
見有幾舊水貼士先至識得講句多謝靚仔下次再搵我
我成世都記撚得你
推到個mk 坐監
推佢臭雞去坐
其實都有啲肥 大把男仔180 55kg
你俾咗好多錢買佢啲相?
你應該屌埋佢咁撚感情用事
感情用事咪累死自己
因為男朋友一句 走去食呢啲
如果你係愛男朋友愛自己 你係應該真係控制飲食 做運動 慢慢減 過程中亦俾到你男朋友睇到你既決心 定力 同對男朋友既愛
我係男朋友見到你係咁樣努力我只會更加愛你同支持(當然如果真係減得辛苦我會寧願你唔好特登去減 我係愛既我都會心痛)
仲有就係「當自己閪黑」呢啲想法真係唔要得 你估你依家係行過被冷氣機滴水滴濕頭咩
Btw最應該出嚟屌個個應該係佢男朋友
想問佢男朋友有無理過呢件事?
其實有無出黎做過我諗唔係重點
做過咁又點
依家重點應該係隻藥對人體有害無益
慘,我中學嘅時候都係on99食咗長沙灣我醫生開俾我嘅西布曲名,喺廁所暈左
我醫生開嗰啲應該冇呢一隻大陸野咁嚴重,所以我都好快冇事。
118磅肥?
成單野就係有個金主出錢入貨
請個無腦mk 妹做替死鬼出黎賣 有事要上身咪佢頂晒
睇佢個腦邊有咁精 有路數識搵d禁藥黎賣
早幾年仲係比人包養出埠 近一年就突然富貴自己住
睇條臭四威得幾耐
如果係真咁佢都幾閪
講真出嚟做咪出嚟做
但唔該唔好出黎做又好似好唔情願咁 俾返少少對客既尊重
同樣出嚟玩既就應該俾返少少紳士風度 咁啲女先會鍾意你
睇你係肉地/脂肪/定肌肉啦香港人
估唔到到今日仲有個啲覺得得骨先叫瘦既人
仲賣緊 賺到開整容門市
唔出奇
Mk妹大波妹作用就係咁
做人最緊要識用人
努力做金主
165cm 54kg 都唔肥..? BTW食花生啦依獲可以~
好撚肥..
花生唔好推

咁少啊
賣係仆街

買黎食嗰啲MK妹都抵死on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞