【日本Falcom】綜合討論區Vol.3【軌跡/伊蘇/東京幻都】

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想玩閃3 但係會唔會唔明 如果無玩過1同2

我諗最好都係玩吓1 2先

無ps3

好多人玩WITCHER3都冇玩過1同2,
咁樣諗的話應該玩得落手 (純個人鳩UP)

無ps3

有PSV版
賭1蚊係女神後裔

佢老豆成日叫佢老母做女神

不過鬼之力似係後天人工鑲落去

無ps3

有PSV版

psv都無
賭1蚊係女神後裔

佢老豆當年係毒撚 讀書果陣 遇上班中女神 女神身邊勁多MK圍住 MK見毒撚成日喺角落毒吓毒吓咁 就喺女神面前恰鳩佢凌辱佢 毒撚就想改變自己 結果走咗去軍校 女神見到毒撚為咗自己改變就出哂水 最後喺埋一齊 直至雜種出世 害死咗女神 毒撚見雜種個樣咁MK 就諗起以前勆日畀MK恰 喺憤怒同屈辱嘅情況吓 再加上雜種害死咗女神 結果就Dom雜種落雪地 然後一走了之 毒撚返到軍部 見到惜日恰佢嘅MK都做哂佢上司 毒撚自己仲係一個一事無成嘅低階軍官 又唔想再畀佢地恰 結果就設計咗哈梅爾事件等班MK上司踩 自己就上位
賭1蚊係女神後裔

佢老豆當年係毒撚 讀書果陣 遇上班中女神 女神身邊勁多MK圍住 MK見毒撚成日喺角落毒吓毒吓咁 就喺女神面前恰鳩佢凌辱佢 毒撚就想改變自己 結果走咗去軍校 女神見到毒撚為咗自己改變就出哂水 最後喺埋一齊 直至雜種出世 害死咗女神 毒撚見雜種個樣咁MK 就諗起以前勆日畀MK恰 喺憤怒同屈辱嘅情況吓 再加上雜種害死咗女神 結果就Dom雜種落雪地 然後一走了之 毒撚返到軍部 見到惜日恰佢嘅MK都做哂佢上司 毒撚自己仲係一個一事無成嘅低階軍官 又唔想再畀佢地恰 結果就設計咗哈梅爾事件等班MK上司踩 自己就上位

最後毒撚發現原來雜種正正就係MK個仔, 當年女神係因為大左肚先搵毒撚埋單
賭1蚊係女神後裔

最後毒撚發現原來雜種正正就係MK個仔, 當年女神係因為大左肚先搵毒撚埋單

淨係玩過伊蘇1,2 同 YSF
一諗起冇菲娜已經唔想玩
同埋冇漢化

525中日同步喎

樹海係咪都有中文版
賭1蚊係女神後裔

一諗起冇菲娜已經唔想玩
同埋冇漢化

525中日同步喎

樹海係咪都有中文版

一諗起冇菲娜已經唔想玩
同埋冇漢化

525中日同步喎

樹海係咪都有中文版

伊蘇3-7我都搵唔到中文版所以冇追落去
本身我好撚中意伊蘇1,2
樹海出左中文版我都冇理
完左第7章, 把聲一定係純既
好撚危機feel
屌原來佢呀爺都知異界d事
屌原來佢呀爺都知異界d事

f社3大法則
一諗起冇菲娜已經唔想玩
同埋冇漢化

525中日同步喎

樹海係咪都有中文版

樹海出左中文版我都冇理

伊蘇3-7除左唔知4定5都好似有漢化版
一諗起冇菲娜已經唔想玩
同埋冇漢化

525中日同步喎

樹海係咪都有中文版

樹海出左中文版我都冇理

伊蘇3-7除左唔知4定5都好似有漢化版

4係樹海,即係5無
開始有新既閃3情報出現,
但好多流料混雜, 都係費事貼出黎
開始有新既閃3情報出現,
但好多流料混雜, 都係費事貼出黎

等高清圖同整合算
話就話唔貼, 都係貼出黎先, 總之唔好信住

今期介紹人物 :

オリヴァルト皇子

ランドルフ_オルランド (蘭廸)

ティオ プラトー (緹歐)

以下係聲優公開

リィン=内山

ユウナ=東山奈央

クルト=江口拓也

アルティナ=水瀬さん (由種田改為水瀬祈)

ミュゼ=小清水亞美

アッシュ=前野智昭

オーレリア=住友さん (唔知邊位)

トワ=野中さん

ミハイル=杉田さん (杉田智和!???)

シュミット=大塚芳忠さん

アガット=近藤孝行

ティータ=今野 宏美
原POST好多CV都只係姓加個さん上去,
名係我自己估, 有名既聲優應該唔會估錯掛
黃金羅剎既CV可能係 住友優子, 閃軌係配亞莉莎老母
緹歐都出場嘅係等變機械人大戰
睇番來源既日本BLOG唔似係放流料昆人,
似乎名單有一定可信性, 反正係真係假今晚開估

整到好似繡出黎咁既樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞