【日本Falcom】綜合討論區Vol.3【軌跡/伊蘇/東京幻都】

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
官網新已更

官網封面如果無咗夏莉 就係真一流

佢都幾多仇家,菲 蘭迪 莉夏,今集應該唔少戲份

碧軌嗰陣夏莉vs莉夏嗰段超展開
起我心目中係軌跡系列第二深刻既劇情

拆crossbell市絕對係碧軌既最高潮,
然後就係解放城市, 閃3有同級既場面的話可以一洗閃1,2既頹氣,
仲係悶場收場就正式玩完
睇黎今集勞拉同菲已經可以單挑執行者

七班實力唔計高達既話
比我印象係成班夾埋先勉強夠打一隻執行者
過一集個實力就跳左咁多

黎恩以外最好打係佢兩個 唔計鬼之力同騎神黎恩應該同佢地同級

7班實力:外掛恩>莎拉>菲=勞拉=正常恩>班長=風哥>all

點會。莎拉最多都係輸騎神,鬼黎恩都喎夠打。睇返一哥對話就知佢對鬼黎恩一啲都唔想認真,紫電一到就話可以玩下
睇黎今集勞拉同菲已經可以單挑執行者

七班實力唔計高達既話
比我印象係成班夾埋先勉強夠打一隻執行者
過一集個實力就跳左咁多

黎恩以外最好打係佢兩個 唔計鬼之力同騎神黎恩應該同佢地同級

7班實力:外掛恩>莎拉>菲=勞拉=正常恩>班長=風哥>all

點會。莎拉最多都係輸騎神,鬼黎恩都唔會夠紫電打。睇返一哥對話就知佢對鬼黎恩一啲都唔想認真,紫電一到就話可以玩下
官網新已更

夏莉拋劍畀莉夏個scene角度超型
官網新已更

許さない……!!!
シャーリー・オルランドォォォッ!!

認真嗰陣啲演出好過閃好多
雖然明白F社轉3D未搞得掂好正常
而且起閃2都已經好左啲
不過都希望閃3會再進步多啲
官網新已更

許さない……!!!
シャーリー・オルランドォォォッ!!

認真嗰陣啲演出好過閃好多
雖然明白F社轉3D未搞得掂好正常
而且起閃2都已經好左啲
不過都希望閃3會再進步多啲

閃一菲對勞拉絕對係軌跡系列no.1名場面
官網新已更

仲有艾莉呢

佢一早做左路應
官網新已更

仲有艾莉呢

佢一早做左路應

路人
舊七班d女出場機會你地估多唔多?
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

亞莉莎 勞拉 菲 白兔 莎拉 依D都有圖公布咗 班長係魔女 魔女一族同騎神有關係 走唔甩

出場時間是個大問題
有得出 =/= 出得耐

想亞莉紗多d出場

出場時間都係基於主線劇情時間 我覺得今鋪都應該起碼50UP

50 hrs?

起碼都要100UP啦?

sorry,睇番你講出場時間

唔係 我係講緊主線應該起碼50UP

50 up係鐘數?
真心覺得閃軌系列既男角可以唔駛出場
本身都冇乜特色
本身都冇乜特色

戰鬥力差唔緊要,但都要做啲重要嘢影響吓劇情
本身都冇乜特色

亞莉紗係官配, 勞拉同七姐有關, 菲係游擊士 + 前獵兵, 莎拉係菲既拍擋, 黑白兔唔駛講
班男角乜柒都唔係 二少原本ok但都係煩膠角色
本身都冇乜特色

亞莉紗係官配, 勞拉同七姐有關, 菲係游擊士 + 前獵兵, 莎拉係菲既拍擋, 黑白兔唔駛講

無提過菲做遊擊士 莎拉位係監護人

官二代同富二代同宰相都有間接關係
舊七班d女出場機會你地估多唔多?
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

亞莉莎 勞拉 菲 白兔 莎拉 依D都有圖公布咗 班長係魔女 魔女一族同騎神有關係 走唔甩

出場時間是個大問題
有得出 =/= 出得耐

想亞莉紗多d出場

50 hrs?

起碼都要100UP啦?

50 up係鐘數?

估計 無依個鐘數 對唔對得住依個結社陣容 仲要有D未公布
YS8 2週銷量10201 (MC)

50 hrs?

起碼都要100UP啦?

50 up係鐘數?

閃軌三
第一章:環旅新地方介紹新角色同現時情況
第二章:同新角色增加基絆解決濕鳩事件
順便介紹今集敵人有邊幾個
第三章:大戰準備開始
黎恩同新基友商量後決定行自己條路唔理老豆
宰相叫哂堆戰力抵抗
再挖多個坑話佢好多神秘後援其它勢力
大戰一觸即發

利申:無睇情報鳩估
7柱

50 hrs?

起碼都要100UP啦?

50 up係鐘數?

閃軌三
第一章:環旅新地方介紹新角色同現時情況
第二章:同新角色增加基絆解決濕鳩事件
順便介紹今集敵人有邊幾個
第三章:大戰準備開始
黎恩同新基友商量後決定行自己條路唔理老豆
宰相叫哂堆戰力抵抗
再挖多個坑話佢好多神秘後援其它勢力
大戰一觸即發

利申:無睇情報鳩估

好明顯
第一至四 介紹新人同去旅行
第五章 學院祭
最終章 搵到新高達
中国縦断!ファルコムjdkバンド ジャパンアジアツアー決定!
7/21-23中国3カ所、8/12東京(原宿)をめぐるツアー!ツアーファイナルを飾る、東京原宿AstroHallのチケットは明日6/10(土)12:00~e+で販売開始!
http://www.falcom.com/jdk/2017live.html

唔知中国指邊個
我要溝7姐!!!!
我要溝7姐!!!!

亞莉莎又你 明日香又你 剩女都係你 你溝哂啦

要シオリ就夠
我要溝7姐!!!!

亞莉莎又你 明日香又你 剩女都係你 你溝哂啦

要シオリ就夠

講笑姐
亞莉紗 >>> 其他閃軌登場女角
中国縦断!ファルコムjdkバンド ジャパンアジアツアー決定!
7/21-23中国3カ所、8/12東京(原宿)をめぐるツアー!ツアーファイナルを飾る、東京原宿AstroHallのチケットは明日6/10(土)12:00~e+で販売開始!
http://www.falcom.com/jdk/2017live.html

唔知中国指邊個

好似真係去中國 估計7月應該會有中文化消息
本身都冇乜特色

無提過菲做遊擊士 莎拉位係監護人

官二代同富二代同宰相都有間接關係

風男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞