【日本Falcom】綜合討論區Vol.3【軌跡/伊蘇/東京幻都】

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
從來未玩過FALCOM既遊戲
係PS STORE見到伊蘇8呢款動作戰鬥類既RPG, 幾有興趣

想問下呢隻GAME評價同故事如何?
如果冇玩過1-7又會唔會唔知佢講咩?

首先你幾多歲 然後覺得自己長唔長命
伊蘇8係F社 近年最高評價嘅作品 今集以冒險為主 無玩過前作都唔影響

聽落唔錯喎
想搵啲唔洗點用腦又襟玩嘅game

驚系列作睇唔明咪玩東京先

東京唔錯呀。就黎爆2週

玩到14週 發現自己好似癲癲地 跟住就停咗

緹坦同綠毛妹差唔多身高,
但綠毛妹發肓良好
係PS STORE見到伊蘇8呢款動作戰鬥類既RPG, 幾有興趣

伊蘇8係F社 近年最高評價嘅作品 今集以冒險為主 無玩過前作都唔影響

聽落唔錯喎

東京唔錯呀。就黎爆2週

三週目speed run完就冇玩

聽落唔錯喎

東京唔錯呀。就黎爆2週

三週目speed run完就冇玩

玩到第二章比P5 吸走
仲未玩P5
軌跡撚有冇玩p5

但綠毛妹發肓良好

短襪VS過膝襪

但綠毛妹發肓良好

短襪VS過膝襪

無睇清楚,原來靴黎
軌跡撚有冇玩p5

唔好提啦 積緊呀

睇黎可以準備出閃4

睇黎可以準備出閃4

可能出係曉軌2到呢

睇黎可以準備出閃4

可能出係曉軌2到呢

唔會 全部都係閃III
幾年前玩到碧軌就冇玩了
閃軌係咪出得係psv
幾年前玩到碧軌就冇玩了
閃軌係咪出得係psv

閃軌1 2 有出ps3
幾年前玩到碧軌就冇玩了
閃軌係咪出得係psv

閃軌1 2 有出ps3

咁ps4有冇,事關小弟想入手一部ps4,又想玩閃軌
btw依家係咪有隻曉軌可唔可以解答下,脫節多年了
眼見閃3都就出,但閃1,2仲未有心機爆左去
眼見閃3都就出,但閃1,2仲未有心機爆左去

我都等到出二先爆一
但二就等唔到三
幾年前玩到碧軌就冇玩了
閃軌係咪出得係psv

閃軌1 2 有出ps3

咁ps4有冇,事關小弟想入手一部ps4,又想玩閃軌
btw依家係咪有隻曉軌可唔可以解答下,脫節多年了

閃軌1 2冇ps4版
曉軌時間係零軌之後 算係補充世界觀 即係挖坑......社長講過係正傳作品.....
曉軌時間係零軌之後 算係補充世界觀 即係挖坑......社長講過係正傳作品.....

曉軌如果唔係個系統做得太垃圾會玩落去, 佐倉呻吟幾正

曉軌如果唔係個系統做得太垃圾會玩落去, 佐倉呻吟幾正

黑歷史都打死話係正傳
話同正傳無關肯定冇幾多個人留低

睇黎可以準備出閃4

可能出係曉軌2到呢

唔會 全部都係閃III

閃III sc

睇黎可以準備出閃4

可能出係曉軌2到呢

唔會 全部都係閃III

閃III sc

黎恩開新章打多3集都仲得
我唔信帝國西部得咁少個城, 閃4走唔甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞