【日本Falcom】綜合討論區Vol.3【軌跡/伊蘇/東京幻都】

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
真心覺得閃軌系列既男角可以唔駛出場
本身都冇乜特色

戰鬥力差唔緊要,但都要做啲重要嘢影響吓劇情

亞莉紗係官配, 勞拉同七姐有關, 菲係游擊士 + 前獵兵, 莎拉係菲既拍擋, 黑白兔唔駛講
班男角乜柒都唔係 二少原本ok但都係煩膠角色

無提過菲做遊擊士 莎拉位係監護人

官二代同富二代同宰相都有間接關係

風男

風男住果度咁大咁神秘
是但話又有一個古老傳說有個遺跡
就可以出場帶團搵寶藏
本身都冇乜特色

亞莉紗係官配, 勞拉同七姐有關, 菲係游擊士 + 前獵兵, 莎拉係菲既拍擋, 黑白兔唔駛講

風男

風男住果度咁大咁神秘
就可以出場帶團搵寶藏

新高達, 用風做媒介裸聊去互相理解, macross溝埋高達黎做強行幫女角脫衣
本身都冇乜特色

風男

風男住果度咁大咁神秘
就可以出場帶團搵寶藏

新高達, 用風做媒介裸聊去互相理解, macross溝埋高達黎做強行幫女角脫衣

黎大俠專用祼體聊天室
官網新已更

官網封面如果無咗夏莉 就係真一流

佢都幾多仇家,菲 蘭迪 莉夏,今集應該唔少戲份

仲有艾莉呢

佢一早做左路應

路人

佢已經變成唯一一個無得喺閃軌出場嘅零碧主要角色
官網新已更

官網封面如果無咗夏莉 就係真一流

佢都幾多仇家,菲 蘭迪 莉夏,今集應該唔少戲份

仲有艾莉呢

佢一早做左路應

路人

佢已經變成唯一一個無得喺閃軌出場嘅零碧主要角色

佢老母喺帝國
唔好意出,借個位
呢到有無巴打玩完ps4東京幻都中文,想放game
唔好意出,借個位

哩度D巴打太鍾意東京, 爆左機都選擇收藏GAME
唔好意出,借個位

買咗3隻
PSV日版1隻
PS4中日版各1隻
不過都無諗住放
唔好意出,借個位

買咗3隻
PSV日版1隻
PS4中日版各1隻
不過都無諗住放

我買碟就係為收藏
中国縦断!ファルコムjdkバンド ジャパンアジアツアー決定!
7/21-23中国3カ所、8/12東京(原宿)をめぐるツアー!ツアーファイナルを飾る、東京原宿AstroHallのチケットは明日6/10(土)12:00~e+で販売開始!
http://www.falcom.com/jdk/2017live.html

唔知中国指邊個

好似真係去中國 估計7月應該會有中文化消息

睇返演奏LIST有星之所在 唔知今次邊個唱

計歌手都已經好似有8個唱過
中国縦断!ファルコムjdkバンド ジャパンアジアツアー決定!
7/21-23中国3カ所、8/12東京(原宿)をめぐるツアー!ツアーファイナルを飾る、東京原宿AstroHallのチケットは明日6/10(土)12:00~e+で販売開始!
http://www.falcom.com/jdk/2017live.html

唔知中国指邊個

好似真係去中國 估計7月應該會有中文化消息

睇返演奏LIST有星之所在 唔知今次邊個唱

計歌手都已經好似有8個唱過

7/21-23中国3カ所
已經有消息指上海同北京都有份

北京係23號搞
如果上海係22號 咁廣州地區都仲有機會

https://twitter.com/enonami

零軌畫師執筆閃三版 TIO

學校果個四眼老師既劇情

學校果個四眼老師既劇情

個坑大到

學校果個四眼老師既劇情

個坑大到

黑色史書應該仲有 估計同剩女有關

2柱神未出現前 女神同精靈已經存在
帝國有精靈信仰

無記錯騎神好似只巨碩之力嘅碎片 仲有2柱神嘅眷屬唔知喺邊

最後剩女同皇子都玩過機震

學校果個四眼老師既劇情

個坑大到

黑色史書應該仲有 估計同剩女有關

2柱神未出現前 女神同精靈已經存在
帝國有精靈信仰

無記錯騎神好似只巨碩之力嘅碎片 仲有2柱神嘅眷屬唔知喺邊

最後剩女同皇子都玩過機震

剩女咁大份即係皇子好細粒
幾時有新情報
幾時有新情報

應該下星期
幾時有新情報

應該下星期

細佬爆左東幻之後呢到開始靜
幾時有新情報

應該下星期

無人玩系列
幾時有新情報

應該下星期

無人玩系列

無情報係咁上下啦,有情報我地先可以出黎討論(抽水)麻
幾時有新情報

應該下星期

無人玩系列

無情報係咁上下啦,有情報我地先可以出黎討論(抽水)麻

不過聽日好似會更新其他店特
呢排玩緊p5, 介唔介意係呢到同一眾falcom fans傾下其它rpg?
呢排玩緊p5, 介唔介意係呢到同一眾falcom fans傾下其它rpg?

唔好討論劇情就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞