【日本Falcom】綜合討論區Vol.3【軌跡/伊蘇/東京幻都】

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

勞拉?

一本寫"勞拉(?)",一本寫舊7班成員,無咩可能唔係
btw, 終於有另一條友用弓, 不過係敵人, 把弓仲要同設定集果把唔同
把弓到底是咪亞莉紗用呢

魔弓之前有出過嫁喎,不過比太空人屌打姐
7班係咪淨係會出返啲囡囡,啲男同學全部鬼隱晒

就黎無男人
睇黎今集勞拉同菲已經可以單挑執行者

新柒組唔夠打 舊柒出黎救場

今集大量救場場面
下期情報
亞莉莎

剩女
鐵機隊

Can't see shit captain

咁應該月尾

就黎無男人

男人一個夠啦
btw, 終於有另一條友用弓, 不過係敵人, 把弓仲要同設定集果把唔同
把弓到底是咪亞莉紗用呢

唔會 睇剪影亞莉莎用返舊果把

七班實力唔計高達既話
比我印象係成班夾埋先勉強夠打一隻執行者
過一集個實力就跳左咁多

七班實力唔計高達既話
過一集個實力就跳左咁多

一年半 勞拉同老豆上山修練 菲同莎拉同托比一齊調查西風旅團 實力應該都會提升

等睇大量救場場面啦

七班實力唔計高達既話
過一集個實力就跳左咁多

一年半 勞拉同老豆上山修練 菲同莎拉同托比一齊調查西風旅團 實力應該都會提升

等睇大量救場場面啦

又黎鎖血必敗好無引

七班實力唔計高達既話
過一集個實力就跳左咁多

等睇大量救場場面啦

又黎鎖血必敗好無引

一開埸對方即出S技 咁咪唔駛鎖血

七班實力唔計高達既話
過一集個實力就跳左咁多

等睇大量救場場面啦

又黎鎖血必敗好無引

無縫戰鬥, 支持係大地圖就出S技秒

七班實力唔計高達既話
過一集個實力就跳左咁多

等睇大量救場場面啦

又黎鎖血必敗好無引

無縫戰鬥, 支持係大地圖就出S技秒

諗起就濕哂
睇返雜誌 剩女串一哥
一哥同紅草

就黎無男人

男人一個夠啦

根本七班d男人全部出黎搞笑

勞拉?

一本寫"勞拉(?)",一本寫舊7班成員,無咩可能唔係

Come on! 終於有返舊版d女出場
把弓到底是咪亞莉紗用呢

Yes, 我指係閃軌出場
下期情報
亞莉莎

剩女
鐵機隊

Can't see shit captain

咁應該月尾

舊七班d女出場機會你地估多唔多?
我指人氣最高果幾位
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

亞莉莎 勞拉 菲 白兔 莎拉 依D都有圖公布咗 班長係魔女 魔女一族同騎神有關係 走唔甩
一哥同紅草

紅草係碧軌打隱藏BOSS果陣出現過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞