【日本Falcom】綜合討論區Vol.3【軌跡/伊蘇/東京幻都】

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
各位做唔做支線任務?

be ne te根據你幾多星而定

....去到第5章好似一個支線都冇做過
碌撚啦今鋪

各位做唔做支線任務?

碌撚啦今鋪

不過第一次玩就算滿星都會強制NE 然後會有得SAVE 再開返先會TE(8星以下好似另計)
BE就係玩完就算 連繼承SAVE都無
第5章起開始補飛全部做齊可唔可以有true end
各位做唔做支線任務?

碌撚啦今鋪

不過第一次玩就算滿星都會強制NE 然後會有得SAVE 再開返先會TE(8星以下好似另計)

即係二週目先有true end?
家陣好似7星
各位做唔做支線任務?

碌撚啦今鋪

即係二週目先有true end?

唔係 NE完咗之後有得SAVE 之後LOAD返 會去到NE差唔多完之前 會有多一個選擇 跟住就進入TE
家陣好似7星

唔計一開波果3粒喎
家陣好似7星

唔計一開波果3粒喎

即係4星
咁家陣應該重開save定點
咁家陣應該重開save定點

玩埋落去睇TE
竟然出返羅利控同羅利會唔會打到入利貝爾

唔會 就連去哈梅爾嘅機率我覺得都唔高
btw 冇做支線影唔影響後日談

入到TE先去到後日譚

入到TE先去到後日譚

This game is so hard
入TE 智仁勇要有咩要求

第一次嘅話8粒以上

第一次嘅話8粒以上

想自己打入TE 諗緊重唔重玩
如果要求係total 8粒, 就算唔計頭果3粒, 咁好似都未必唔夠8粒(如果做晒之後d支線)
明日香真係好正

係唔錯,不過講第一我覺得點排都排唔到明日香 唔計青梅竹馬(第二女主?),空同歌姫都尾機過佢好多

シオリ點睇都係真女主啦
シオリ世界第一

栞根本全方位無敵 半覺醒mode成個外形塑造得好靚,外形嘅話我諗係我心目中唔係第一就係第二。一般mode就完美女友type,好難揀

唔洗揀 シオリ我嘅

見你咁有眼光 送張シオリ圖畀你

等我p走啲字佢

蝶祈金魚裝
軌跡撚覺得由第5章起先做支線任有冇可能拎到8粒星
軌跡撚覺得由第5章起先做支線任有冇可能拎到8粒星

應該有機會 最終話臨入塔前返自己屋企觸發事件可以加哂3項 得閒去蓬莱町同圖書館睇書 迷宮打哂 選項全部正確 應該仲有機會 (好似係
各位做唔做支線任務?

碌撚啦今鋪

BE點入 我都唔知有呢個END
各位做唔做支線任務?

碌撚啦今鋪

BE點入 我都唔知有呢個END

乜都唔做
明日香真係好正

係唔錯,不過講第一我覺得點排都排唔到明日香 唔計青梅竹馬(第二女主?),空同歌姫都尾機過佢好多

シオリ點睇都係真女主啦
シオリ世界第一

栞根本全方位無敵 半覺醒mode成個外形塑造得好靚,外形嘅話我諗係我心目中唔係第一就係第二。一般mode就完美女友type,好難揀

唔洗揀 シオリ我嘅

對年下冇乜興趣
玩到呢到同男主最多互動都係明日香同琹
你真係要講官配我覺得除左呢2個講得通外, 其他女主都唔入流

我上面係講我對女角排名。官配實係呢兩個嫁啦,仲可能偏向明日香多啲

無可能偏向明日香

其實我都覺得官方係偏向明日香, 但琹人氣太高
利申: 愛衣派
明日香真係好正

シオリ點睇都係真女主啦
シオリ世界第一

唔洗揀 シオリ我嘅

對年下冇乜興趣
玩到呢到同男主最多互動都係明日香同琹
你真係要講官配我覺得除左呢2個講得通外, 其他女主都唔入流

我上面係講我對女角排名。官配實係呢兩個嫁啦,仲可能偏向明日香多啲

無可能偏向明日香

其實我都覺得官方係偏向明日香, 但琹人氣太高
利申: 愛衣派

可控人物入面 人氣最高 明日香 跟住到璃音
非可控人物入面 人氣最高 シオリ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞