【日本Falcom】綜合討論區Vol.3【軌跡/伊蘇/東京幻都】

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
睇黎今集勞拉同菲已經可以單挑執行者

七班實力唔計高達既話
比我印象係成班夾埋先勉強夠打一隻執行者
過一集個實力就跳左咁多

黎恩以外最好打係佢兩個 唔計鬼之力同騎神黎恩應該同佢地同級

7班實力:外掛恩>莎拉>菲=勞拉=正常恩>班長=風哥>all
7班係咪淨係會出返啲囡囡,啲男同學全部鬼隱晒

就黎無男人

男人一個夠啦

根本七班d男人全部出黎搞笑

風哥叫好打少少,其他 做後援算啦
舊七班d女出場機會你地估多唔多?
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

亞莉莎 勞拉 菲 白兔 莎拉 依D都有圖公布咗 班長係魔女 魔女一族同騎神有關係 走唔甩

出場時間是個大問題
有得出 =/= 出得耐
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

亞莉莎 勞拉 菲 白兔 莎拉 依D都有圖公布咗 班長係魔女 魔女一族同騎神有關係 走唔甩

出場時間是個大問題
有得出 =/= 出得耐

想亞莉紗多d出場
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

出場時間是個大問題
有得出 =/= 出得耐

想亞莉紗多d出場

出場時間都係基於主線劇情時間 我覺得今鋪都應該起碼50UP
七柱串劫炎有冇能力打破佢面具
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

出場時間是個大問題
有得出 =/= 出得耐

想亞莉紗多d出場

50 hrs?

城管小隊>劫炎

城管小隊>劫炎

有記錄打破佢面具 上代銀 莉夏
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

出場時間是個大問題
有得出 =/= 出得耐

想亞莉紗多d出場

50 hrs?

起碼都要100UP啦?
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

出場時間是個大問題
有得出 =/= 出得耐

想亞莉紗多d出場

50 hrs?

起碼都要100UP啦?

sorry,睇番你講出場時間
我指人氣最高果幾位

最重要當然係我亞莉紗

出場時間是個大問題
有得出 =/= 出得耐

想亞莉紗多d出場

50 hrs?

起碼都要100UP啦?

sorry,睇番你講出場時間

唔係 我係講緊主線應該起碼50UP

城管小隊>劫炎

閃II 一哥同光匠 平手
光匠帝國前3 同劍仙都係平手

但係一哥係力量型 光匠係精神層面型

城管小隊>劫炎

其實都唔叫平手,係拖到一陣

城管小隊>劫炎

唔係講笑,論戰績
城管小隊係歷代主角團最好 神機,風劍,戰鬼,虛神全部不敵

城管小隊>劫炎

其實都唔叫平手,係拖到一陣

可以全身而退算係咁

btw軌跡系列戰力單位由老豆變成七柱個面具

城管小隊>劫炎

唔係講笑,論戰績
城管小隊係歷代主角團最好 神機,風劍,戰鬼,虛神全部不敵

某幾個外掛carry
官網新已更
一哥同紅草

紅草係碧軌打隱藏BOSS果陣出現過

軌跡系列
除咗空軌,其他都諗住放棄
官網新已更

官網封面如果無咗夏莉 就係真一流
PS4「英雄伝説 閃の軌跡Ⅲ」公式サイトTOPが期間限定で結社ver.に!!
官網新已更

佢都幾多仇家,菲 蘭迪 莉夏,今集應該唔少戲份
官網新已更

仲有艾莉呢
官網新已更

碧軌嗰陣夏莉vs莉夏嗰段超展開
起我心目中係軌跡系列第二深刻既劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞