【日本Falcom】綜合討論區Vol.3【軌跡/伊蘇/東京幻都】

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Fami通大圖版 轉自百度萌战吧-浅音未来
https://tieba.baidu.com/p/5175846533?pid=108386942207&cid=#108386942207

劍匠的背影

可能大公司報酬高, 畫野特別好

幫FALCOM畫就變のワの

伊蘇30週年

世界級動畫大師都出番個POST黎祝賀
已確定舊七組為可操作角色

好感動
[騎劫]
PlayStation(R)4/Steam用ソフト「.hack//G.U. Last Recode」ティザーPV

https://www.youtube.com/watch?v=_e9p4DnB2EU

又要積

好似幾正

阿妹同皇女成長速度咁大對比既?

皇女成長速度相當驚人

點睇都係呀妹成長速度驚人

你話佢係家姐我都駁唔到

一個係氣質上,一個係肉體

到底能不能幹
我只希望亞莉紗女一位置不會變更

伊蘇30週年

世界級動畫大師都出番個POST黎祝賀

咪又係我偉大f社既舊員工

今鋪醒目呀 淨係畫側面

另外天空有2條軌跡

今鋪醒目呀 淨係畫側面

另外天空有2條軌跡

不過佢閃二出得騎兵都預左佢今集都會有,仲要第一,定唔知第二集講過唔止兩部

官配係同學長呀

留名睇黎恩呢集屌騎神

官配係同學長呀

留名睇黎恩呢集屌騎神

來吧, 灰之騎神

今鋪醒目呀 淨係畫側面

另外天空有2條軌跡

廢撚事崩

官配係同學長呀

留名睇黎恩呢集屌騎神

我其實都想睇黎恩同阿莉莎一齊,其實官方整左絆劇情淡化晒佢本身閃一佢兩個之間既劇情,尤其閃二

官配係同學長呀

留名睇黎恩呢集屌騎神

我其實都想睇黎恩同阿莉莎一齊,其實官方整左絆劇情淡化晒佢本身閃一佢兩個之間既劇情,尤其閃二

F社最叻淡化/無視主線感情

官配係同學長呀

留名睇黎恩呢集屌騎神

然後再質個絆系統畀你食

官配係同學長呀

留名睇黎恩呢集屌騎神

然後再質個絆系統畀你食

社長:你咪又係要玩

官配係同學長呀

留名睇黎恩呢集屌騎神

然後再質個絆系統畀你食

社長:你咪又係要玩

其實冇無視既, 好明顯睇到亞莉紗係官配
我係睇唔過眼條條女都見到mk恩就出水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞