【日本Falcom】綜合討論區Vol.3【軌跡/伊蘇/東京幻都】

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
鐵機隊年齡大公開

剩女 同 小丑 唔公開年齡都可以理解 但係一哥都唔公開 似乎有D嘢

另外鐵機隊 3個 得神速接近執行者級別

3人合照張圖下面寫住各自都有同執行者匹敵既實力

淨係睇你文字 D圖都係係咁意立過眼 等高清先睇

不過依家個個都同執行者匹敵 執行者已經成為戰力門檻

鐵機隊進步到同執行者接近實力?係改設定 定係我記錯
鐵機隊年齡大公開

剩女 同 小丑 唔公開年齡都可以理解 但係一哥都唔公開 似乎有D嘢

神速之前一直自稱有 其他2個好似無提過

點解3D化會冇晒D腹肌

點解3D化會冇晒D腹肌

F社表示太高難度 做唔到係個咁細粒嘅人到加六舊腹肌

點解3D化會冇晒D腹肌

f社:唔使錢呀?
鐵機隊年齡大公開

神速唔係自稱接近劍帝咩

點解3D化會冇晒D腹肌

f社:唔使錢呀?

明明同廠GAME既配角都有獨有既身形
鐵機隊年齡大公開

神速唔係自稱接近劍帝咩

唔知幾多鋪先跣腳贏一次

神速唔係自稱接近劍帝咩

...打百幾次,有贏過一次嘅
雜誌圖已出

謝莉變左粉紅髮兼男人

女僕回歸社?
no.1踩住件機械?

女僕回歸社?2年發生乜事唔知
no.1踩住件機械?隔離剩女把槍插咗過嚟

唔係一直都無脫離咩
雜誌圖已出

謝莉變左粉紅髮兼男人

女僕回歸社?
no.1踩住件機械?

唔係一直都無脫離咩

講過以萊恩福爾特家(亞莉莎)優先
雜誌圖已出

謝莉變左粉紅髮兼男人

女僕回歸社?
no.1踩住件機械?

唔係一直都無脫離咩

可能我無睇清楚劇情
到e家都唔知執行者係點
點解班人咁得閒肯幫結社做野
但係佢地又自由到打返自己友都得
無啦啦過辭職唔做又唔會比人追殺
雜誌圖已出

謝莉變左粉紅髮兼男人

女僕回歸社?
no.1踩住件機械?

唔係一直都無脫離咩

可能我無睇清楚劇情
到e家都唔知執行者係點

執行者同使徒喺結社入面都係同等地位 2者都直屬盟主

使徒負責執行盟主嘅計劃 執行者負責協助
執行者比起使徒更加自由 去留都唔需要理由

成為執行者要有一定程度戰力 仲要有黑暗面
使徒無記錯嘅話行盟主親自挑選
雜誌圖已出

謝莉變左粉紅髮兼男人

女僕回歸社?
no.1踩住件機械?

唔係一直都無脫離咩

可能我無睇清楚劇情
到e家都唔知執行者係點

咁嚴格黎講女僕都無阻住結社計劃

不過佢自稱結社嗰邊放緊假
Fami通大圖版 轉自百度萌战吧-浅音未来
https://tieba.baidu.com/p/5151506388?pid=107877996874&cid=#107877996874

對話框似乎會根據說話者嘅情緒而改變
好似係菲嘅人
勞拉(?)

都擺明係佢兩個,係要寫到似是疑非
電擊PS大圖版 轉自百度萌战吧-浅音未来
https://tieba.baidu.com/p/5151545682

雜誌圖已出

謝莉變左粉紅髮兼男人

女僕回歸社?
no.1踩住件機械?

唔係一直都無脫離咩

可能我無睇清楚劇情
到e家都唔知執行者係點

咁嚴格黎講女僕都無阻住結社計劃

不過佢自稱結社嗰邊放緊假

今期電擊PS有講返結社依間公司嘅架構 可以睇吓
女僕似乎係畀小丑捉左去同結社開工

剛毅同設定集打問號條女又唔多似樣, 眼神尖銳D

神速正式成為結社入面基神以外既搞笑角色

莎莉繼續左老豆個稱號, 就睇下有冇老豆咁好抽

今次仲未有系統既進一步消息

勞拉?
下期情報
亞莉莎

剩女
鐵機隊

Can't see shit captain
有d期待今集劇情
希望垃圾F社唔好晒左今集
btw, 終於有另一條友用弓, 不過係敵人, 把弓仲要同設定集果把唔同
把弓到底是咪亞莉紗用呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞