[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
考試個日睇天氣報告會狂風大雨
食得屎喇今次

開水撥
岩先見人考試

考車前面部學車出燈位後無啦啦急停

後面部考車踩線停

最怕呢d
岩先見人考試

考車前面部學車出燈位後無啦啦急停

後面部考車踩線停

最怕呢d

天光道?
我都見到
師傅話排快期俾多200 必抽中
要唔要好

咩叫必中先

我都唔清楚
佢話搵人抽
我都唔知
我聽過巴打話佢收d師傅100
我想講 我今日俾個考生陰左
我係考試放左手制 條撚樣衝出黎(考完好hyper)
場務屌鳩佢 佢先知有考車出...

最後點

最後點

我停撚左 入左空波
我同場務點哂頭
我踩完極力子 一放手制
好到路口位
個考官話 你岩岩未入波.....
(我基本上兒家無刻意搵摩擦點開車
斜路開車我都唔駛拉手制搵摩擦點 係石鼓街 唔敢駁 但試過無問題)
成件事衰On9
係靠背壟無衰

但有個考車好似真係被學車累 停左係馬路中間
其實有無p緊既巴絲 想傾下駕駛經驗 一多車cut 線就cut得唔好

驚?

打燈望鏡
判斷佢嘅速度
ok就踩一半油/地板油出

記得個軚輕微扭一扭就夠,太多會失控

唔係驚 係太狠

對面冇車 就駛出去
咁即係你估爬頭先啦
就算對面線有車
都係佢讓你行完先
你根本唔洗停
但係如果你未駛出去就見到有車
你就應該停 等停頭車過咗先再算

你見對面冇車 騎線爬頭 冇啦啦有對頭車
洗鬼停
你有優先權架

無錯,你出先你有優先權,但對面唔係考緊車,佢照入你食得屎

係呀係呀
其他車唔係考緊車
一定照撞埋黎架啦
你鐘意就讓車讓到啲人收晒工番埋屋企先駛出去啦
今日pass咗永孝
考過幾次,歡迎解答大家
利申: 手車唔係叻
今日pass咗永孝
考過幾次,歡迎解答大家

幾點考?多唔多死車?轉左定轉右?有咩要注意同有冇咩突發嘢?
今日pass咗永孝
考過幾次,歡迎解答大家

2點倒,好多死車,轉出永基路果陣好多車,條線夠上就唔夠落,呢度要小心,唔好心急,要慢車過
我考轉左,留意死車望晒盲點先好出,轉入學校果陣預正學生放學,有人打交通,睇清楚夠位先好轉入去,架車靠右小小等唔好阻住後面
要唔要好

咩叫必中先

我都唔清楚
佢話搵人抽
我都唔知

未到咁難抽

你自己抽仲可以就返啲唔岩既日子唔抽
今日pass咗永孝
考過幾次,歡迎解答大家

2點倒,好多死車,轉出永基路果陣好多車,條線夠上就唔夠落,呢度要小心,唔好心急,要慢車過
我考轉左,留意死車望晒盲點先好出,轉入學校果陣預正學生放學,有人打交通,睇清楚夠位先好轉入去,架車靠右小小等唔好阻住後面

唔該巴打
BTW恭喜晒
要唔要好

咩叫必中先

我都唔清楚
佢話搵人抽
我都唔知

未到咁難抽

應該得閒既, 係好哂錢咁
補一次, 又無4千到...... 好ON9
寧願湊兒家上手... 快d 考, 係諗有冇必要俾人執多200
愈諗愈sad... 路人衝出黎都算
係考生衝出黎... 係咪on9, 個試場不嬲都多車...
終於pass石蔭
要唔要好

咩叫必中先

我都唔清楚
佢話搵人抽
我都唔知

未到咁難抽

寧願湊兒家上手... 快d 考, 係諗有冇必要俾人執多200

假期前後多數有位

你抽之前 copy 定啲資料,一load到就貼上
要唔要好

咩叫必中先

我都唔清楚
佢話搵人抽
我都唔知

未到咁難抽

假期前後多數有位

唔知點同師傅講我自己抽
要唔要好

咩叫必中先

我都唔清楚
佢話搵人抽
我都唔知

未到咁難抽

假期前後多數有位

唔知點同師傅講我自己抽

無衝突的

你抽中咪比個期佢
你自己抽中要搵人交錢wo

最後點

我停撚左 入左空波
我同場務點哂頭
我踩完極力子 一放手制
好到路口位
斜路開車我都唔駛拉手制搵摩擦點 係石鼓街 唔敢駁 但試過無問題)
成件事衰On9
係靠背壟無衰

反正都肥
開窗屌7條撚樣

最後點

我停撚左 入左空波
我同場務點哂頭
我踩完極力子 一放手制
好到路口位
成件事衰On9
係靠背壟無衰

反正都肥
開窗屌7條撚樣

佢被場務屌左啦, 應該係話佢人地考緊試架...

我未清楚手續

我未清楚手續

上網,佢會每朝7點半更新有啲咩空缺

跟港島 九龍新界分

亦都分三個時段

配合你自己需要,例如兩星期後 九龍朝早有位

你睇中,揀左

兩日定三日內 ,親身或搵人幫你去運吉到比510

你有電子證書就可以上網比錢,我估你都無。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞