[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
今日係沙駕學車
見肥左好多人

其實O係邊睇? 好似要問職員

個個拎住張黃紙去counter比錢

唔一定架...我果陣都係拎張黃紙去COUNTER

俾錢可以係 P牌補鐘

我上星期 沙駕1TAKE PASS
今朝早十一點幾考
岩岩好係掛黑雨前考
終於都pass左掃桿埔
今日係沙駕學車
見肥左好多人

俾錢可以係 P牌補鐘

補鐘洗鬼搵師傅咩
黑雨
我個期係今日兩點八
係咪代表唔洗考

巴打點
今日係沙駕學車
見肥左好多人

俾錢可以係 P牌補鐘

補鐘洗鬼搵師傅咩

佢好狗, 話即時決定平$300, 最後衰ON9, 衰心軟俾左錢, 開心得滯, 事後都覺得做左水魚
今日係沙駕學車
見肥左好多人

俾錢可以係 P牌補鐘

補鐘洗鬼搵師傅咩

佢好狗, 話即時決定平$300, 最後衰ON9, 衰心軟俾左錢, 開心得滯, 事後都覺得做左水魚

唔緊要啦
恭喜巴打考到先
黑雨
我個期係今日兩點八
係咪代表唔洗考

巴打點

岩岩考完 Pass左
1 take
黑雨
我個期係今日兩點八
係咪代表唔洗考

巴打點

岩岩考完 Pass左
1 take

講下有咩地方要注意
下個月考港島
琴日pass葵盛圍路試
總共考咗兩次
琴日pass葵盛圍路試
總共考咗兩次

兩個星期前我都係考呢條
今日已經拎埋牌買車🤘🏻
琴日pass葵盛圍路試
總共考咗兩次

兩個星期前我都係考呢條
今日已經拎埋牌買車🤘🏻

永基貨車陣真係怕怕
黑雨
我個期係今日兩點八
係咪代表唔洗考

巴打點

岩岩考完 Pass左
1 take

講下有咩地方要注意
下個月考港島

基本上打燈望鏡望盲點一定要做得好足
包括過線 爬頭
我考棍Van 所以啲波段同速度既配合都好重要
你地d師傅係咪通常都係1個禮拜上1次?
事關舊個個拖左我成個月先話無期 一堂都無上
我想1個禮拜上兩三次

依家比左10堂錢佢又1個禮拜先上得1次 卡住哂係度
我已經唔係六日同夜晚 閒日都ok

同埋依個第一堂瘋狂人身攻擊我 好惡頂
自問eq唔高 比人一屌就忍住忍住 跟著就好緊張瘋狂錯
係咪個個都會經歷依個階段

10堂係10個鐘?
你仲有幾耐考? 一開始一星期一堂都夠既
10堂之後頂唔順咪轉師傅
我想1個禮拜上兩三次

我想1個禮拜上兩三次

你個師傅唔掂
上年係掃桿埔炒左丙部 之後一直唔得閒到近排先有時間考返 聽人講鴨脷洲最易PASS想知係咪
同埋想搵師傅學返有咩介紹
岩岩搶快期
入到去揀日子 同我講系統繁忙
我要重新入過去 :0)
我想1個禮拜上兩三次

你個師傅唔掂

開頭係唔識架啦 識既話 使撚學
去多幾次都係咁屌鳩你 真轉師傅 有D野人夾人
我想1個禮拜上兩三次

你個師傅唔掂

開頭係唔識架啦 識既話 使撚學
去多幾次都係咁屌鳩你 真轉師傅 有D野人夾人

我第一個師傅都屌到仆街,塊面又閪
之後轉咗第二個師傅,又有耐心又唔會燥你,時間仲好好就
對比起前後學車真係輕鬆咗好多
拎駕駛執照係咪合格果日計第1日工作天?
另外, 有冇巴打試過朝早9點鐘去觀塘牌照事務處拎? 多唔多人一早去排?

試過星期一pass 星期四拎牌

唔係要七個工作天咩
拎駕駛執照係咪合格果日計第1日工作天?
另外, 有冇巴打試過朝早9點鐘去觀塘牌照事務處拎? 多唔多人一早去排?

試過星期一pass 星期四拎牌

唔係要七個工作天咩

而家可以早d
今日考17牌 差畀個的士佬撚化我
下個月筆試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞