[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
快期一閃即逝
但我見最快係6月1x
真係搵得切師父?
私人個D知我趕會唔會加價

我差確認果部
佢話無空缺

Tick 漏同意乜春
再禁已經話冇空缺

我琴日都係 其實 Tick咁撚多野 玩鳩人
1秒之差就無
拎駕駛執照係咪合格果日計第1日工作天?
另外, 有冇巴打試過朝早9點鐘去觀塘牌照事務處拎? 多唔多人一早去排?

試過星期一pass 星期四拎牌

唔係要七個工作天咩

而家可以早d

我仲等撚左兩個星期
另外, 有冇巴打試過朝早9點鐘去觀塘牌照事務處拎? 多唔多人一早去排?

唔係要七個工作天咩

而家可以早d

我仲等撚左兩個星期

星期二PASS,星期五拎咗牌

唔係要七個工作天咩

而家可以早d

我仲等撚左兩個星期

巴打都係23號考?

唔係要七個工作天咩

而家可以早d

我仲等撚左兩個星期

巴打都係23號考?

上個禮拜啦
好想快D甩P
好想快D甩P

Same
好想快D甩P

Same

成日驚快相/比差佬周
油塘1take pass
油塘1take pass

恭喜

唔係要七個工作天咩

而家可以早d

我仲等撚左兩個星期

咁心急做咩,去到唔比拎咪柒
6月重考天光道丙部
上網睇見到有d路線要特登轉入去考掉頭既?

唔使架 上網既片多數係合併試路試

咁如果抽中靠背壟道,仲洗唔洗行常盛街?

唔使架

咁好似短好多

係 所以好快 但你小心靠背壟 D的士狗同街坊
佢地好多唔行 行人路,鍾意行馬路

今朝學完靠背壟,呢條路真係痴線,d廢老死車多到
呢條路除左返試場個條路仲有邊個位可以上三波?

唔係要七個工作天咩

而家可以早d

我仲等撚左兩個星期

咁心急做咩,去到唔比拎咪柒

23號考
今日拎咗牌
快期一閃即逝
但我見最快係6月1x
真係搵得切師父?
私人個D知我趕會唔會加價

我差確認果部
佢話無空缺

Tick 漏同意乜春
再禁已經話冇空缺

我都試過
6月重考天光道丙部
上網睇見到有d路線要特登轉入去考掉頭既?

唔使架

咁好似短好多

入面有條路(唔記得左街名) 好多泊位
果到有短暫直線 上三波但好快要拖番二
但日頭好大機會有廢老衝出黎同有車泊位
所以返試場係最好同大D機會

唔使架

咁好似短好多

應該係美善同道,我師傅都叫我係呢個位上,
真係上完兩三秒就要落返二波

唔使架

咁好似短好多

應該係美善同道,我師傅都叫我係呢個位上,
真係上完兩三秒就要落返二波

落左二右轉 上斜 再小路出去右轉?
如果係 係美善同道
呢條路 夜晚幾算
日頭就小心
幾塞同多盲毛
佢地真係鍾情係車路散步
係咪有巴打可以代抽快期
6/7 又一閃即逝

同埋係咪用電腦
咩browser 會好D
呢幾日都懶, 用電話
係咪有巴打可以代抽快期
6/7 又一閃即逝

同埋係咪用電腦
咩browser 會好D
呢幾日都懶, 用電話

電話一定搶輸啦
有冇巴打解答下
其實點點先要望盲點
有冇巴打解答下
其實點點先要望盲點

開車 cut線 過死車
想問下各位考之前係唔係已經熟曬考試路線點行 下個禮拜考但係唔熟泊位同轉彎位手感
話說有個泊車skill係咁: 推左走右,推右走;見左追左,見右追右

有冇巴打絲毫打識得解讀呢句

p.s. 係貨櫃泊位skill
新手pass左好想渣車
想問下各位考之前係唔係已經熟曬考試路線點行 下個禮拜考但係唔熟泊位同轉彎位手感

學多幾堂先考,泊位肥,路試都會肥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞