[改新名] 召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (5)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
聽日考好早,無得熱一熱身,點算好

巴打pass咗?

無了,衰黑仔
架死車係我爬頭個下一齊郁,架死車乜燈都無打
後面有架車又係左面砵住我高速駛過
真係衰黑仔,砵我條友祝你全家平安

你無擰左頭先出?

有呀,我一出個下架死車又出,俾個官快一步dup

成功只有一個理由。 失敗卻有無數個藉口

巴打pass咗?

無了,衰黑仔

你無擰左頭先出?

唔係好明,點解過緊死車,左面會有車高速駛過? 架死車唔係block左個位咩

巴打pass咗?

無了,衰黑仔

你無擰左頭先出?

唔係好明,點解過緊死車,左面會有車高速駛過? 架死車唔係block左個位咩

dup個下架死車已經走左,個架車就係個窿捐出黎
其實我無怪咩,純粹想屌後面架車等一陣駛死咁
新牌想出is200/corolla

is200係高危mk車

is200係高危mk車

is200係高危mk車

is200係高危mk車

is200係高危mk車

想問下如果行緊3波,但前面不遠處紅燈,我應該
1, 印一印brake,再落2波
2, 定直接落2波,不過極慢放極力子?

1 or 遠少少放曬油門,落2波
聽日就七日 再排過
想問下如果行緊3波,但前面不遠處紅燈,我應該
1, 印一印brake,再落2波
2, 定直接落2波,不過極慢放極力子?

1 or 遠少少放曬油門,落2波

極慢放極力子有機會當你空波滑行
9點考永孝街 有咩要注意

今日九點永孝街 2 take pass

今朝試場門口拍戲,聽日唔知仲有冇。

小心同時間考車嘅拖頭死火。
今朝沙田河畔 1 take pass 左

ching 第幾架?我9點第3架😂😂

相認

第二,排隊打咗你尖唔好意思,我有諗過比返你出先,但係你個官仲對緊嘢 我已經扮嘢開車檢查檢咗好耐,最後局住出

你都係考係逆時針? 大窩口道拖頭考車綠燈勁耐都唔開,應該死咗火 ?搞到我差啲死黃燈,好彩停到。
好多巴打今朝都考永孝

我今朝都第2 take pass咗
岩岩考完筆試 整埋學牌 終於可以係呢到留名
好多巴打今朝都考永孝

你唔會又係九點呀話???三個齊相認

太早整學牌???

正常係臨學前幾日先整
好多巴打今朝都考永孝

你唔會又係九點呀話???三個齊相認

唔係九點,後過你哋兩個鐘

太早整學牌???

正常係臨學前幾日先整

係嫁咩

我咩都唔識 見考完筆試個個都去填學牌份野

太早整學牌???

正常係臨學前幾日先整

係嫁咩

我咩都唔識 見考完筆試個個都去填學牌份野

你幾時考車先
排到去十二月未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞