發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
社會笑貧不笑娼
娛樂圈一堆擺明做雞做鴨大家都唔抗拒,甚至中意睇佢地啲花生,美化為上流社會玩意
道德觀呢啲野一睇開啲應該真係可以理直氣壯咁搵到唔少錢
歌聲值過億?人地係累積左好多作品,做好多job 先有呢個年收入(好少人有)。張張相收錢個回報率差得遠。btw 你係咪做開/身邊有人做緊?同佢哋諗法一樣。
隨時係男人嚟㗎
值唔撚值係由市場判斷
唔係睇你個人意見
賣相有咩問題, 係班仇女撚係度嘈,
唔抵得人地賺到錢, 自己又廢冇能力溝女,
檢討左自己先啦
滑坡撚連登成日見,滑撚到咁弱智嘅真係第一次見
每一個個人意見加埋咪市場囉
RIP
蜜桃成熟時
唔難理解
男人偷食出完精返到屋企仲邊有力餵老婆
女人就唔同
Agger
現今道德依條線既準則同黃絲入面既有觀念唔同哂啦
道德觀會因時代而改變
林鄭同黑警今日所做嘅嘢其實都係合乎道德
係d黃絲未接受到
你睇下露波彈琴條日本妹, 露波前同後嘅VIEW數就知, 呢個唔係港男港女問題, 係全世界都係咁
我好睇唔起呢啲人
特別係又要做臭雞又要掛住貞節牌坊嗰啲
大大方方認係臭雞都無咁反感

依家賣相仲發過打工, 依d數據就係最真實
證明你先係少眾
無,只係好客觀地去睇一件事
我都係果句唔係同你爭論緊歌聲同賣相邊樣值d,係想講唔同人有唔同睇法,樓主個post係無咩意義
影相都唔係一張就賣10萬,係累積好多張作品,賣好多次開好多次live先有呢個年收入
btw你係咪做開音樂?
死毒撚正正經經去叫雞啦
唔好幻想咩女神乜乜,買相買到破產都唔會溝到女神架
求名
唔戈係點叫女權臭閪
Exact7ly,你真係講出重點
呢個世界更戇鳩嘅職業都有,你都唔係你讀得書多就一定搵錢多,我又覺得冇乜問題。
依家仲有好多PTBF Tim個個都鍾意易搵錢㗎啦。
//男人天性就係好色//

樓主我屌你老豆
最撚唔平等嘅就係你
咪撚拉埋其他男人落水ok?
屌你成蟲噉嘅款就躝返上中囯啦

一班女冇任何知識能力搵錢
純粹天生有對波 有塊閪
上啲平台宣傳吓 靠住 賣相 原味 sex cam ptgf
可以月入超過十皮 超過人哋專業而獲得嘅收入

你都戇撚鳩鳩
Princejoy上onlyfan你會買?catgirl開patreon你課唔課金啊?
有波 有閪啵

可以肯定嘅係樓主開onlyfan 同patreon
就肯定無人課金畀佢呢條肥窮毒柒嘅

//時間係返工搵錢嘅時間,沉迷色情而浪費更多享受人生同學習時間機會//
噉咸相呢啲嘢上網免費睇,都會有人走去課金
噉可能性得兩個
1.班男人自己柒
或者
2. 課金真係可以換到啲免費無嘅嘢
in both case都唔係賣相嘅女人嘅問題啵

//拎啲錢去哂旅行,買哂名牌手袋,化妝品
然後呢啲錢最終又回歸到金字塔頂層班商家嘅手//

去到呢度可以知道
樓主真係on99
請問而家香港衣食住行都係地產霸權壟斷之下
樓主係咪噉生活㗎?

問題係嗰制度,你走去屌班人都on撚99
班女人咁大影響力的話佢哋使撚賣相咩
毒撚真係特別多被迫害妄想(lm睇轉個頭話女人誣告佢哋

// 但佢哋總會有魅力勾引到班狗公幫佢哋護航//
噉即係唔係淨係得波 同閪啦佢哋有一樣樓主無嘅嘢
又或者係班男人柒到有波 有閪就鳩衝囉

//我好respect 唔出賣自己
靠自己能力學識去賺錢嘅女性//
樓主噉嘅德性
憑咩定義好女人壞女人
我都好respect 一啲唔會阻鳩人地賺錢嘅男性㗎

// 你又唔準人限制你哋衣著
但你哋就壓抑男性唔準望你//

請問有乜問題?
人地唔係着畀你睇啊 咪撚自作多情對號入座啦

利申:無爲色情作品付出過金錢,尊重唔同人嘅生命抉擇(as long as唔係強迫自己/他人)
其實係
你睇下美國就知
美國佬都想試下支式民主
好多人慢慢都轉做藍屍算數
樓主講得岩 唔敢leaks 真係好on9
人地日本仔買fc2片都leaks出黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞