發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike

咁係你將其他外圍因素去影響/包裝一個fact
但你本身個人幾高就係幾高
兜咁大個圈
都要有樣/身材/識包裝先搵到食既
prince joyce咁既樣賣相你估搵唔搵到食
救得太遲
咁依家睇AV 真係好多免費網站
又唔可以一概而論
第2集
噉呢嗰就係我唔同意見嘅地方
我既立場係以性/身體為商品是否道德
要視乎情況

如果 買賣雙方有明顯嘅權力不對等情況
噉係容易造成剝削嘅(事實上亦都經常發生)

但係返工都係出賣身體㗎啵
只不過出賣嘅部位有唔同
所以我唔認爲出賣身體本身有問題

good times create weak men
就咁睇落,似係全世界要食返大大舊屎先肯醒
ching 多謝你咁認真幫我答佢
依家個fact就係 你只回應我五行字嘅第二行
下無波都月人十皮
P下圖擠下波隙有幾難
唔好以為人地真係有先天優勢
睇下vienbb呢啲真材實料都唔會去做雞
百貨應百客
我諗都要佢真係肯賣先知
市場喜好係好難估既
冇錯
類似保險妹咁哄吓你
令你俾更多生意佢
onlyfans 就可能提供其他服務 原味
佢哋主要會搵定啲大獵物下手
巴打都知好多

其實有時賣相都唔太係主要問題
佢哋係用一種情感方式去誘導其他男性落嗒
啲心靈寂寞毒撚 同 失戀冇耐啲男人最易中招
好小事
大陸d乜撚野網紅乜都唔洗除,直播收禮物收到成億
佢應該課左最高級既有得傾計但發
覺原來溝唔到佢 冇喇喇屌人賺到錢買名牌 咁如果比哂屋企人個條女咪聖女
因為依兩行先係我講既重點
你外加既野我應黎做咩
你唔睇,其他睇咪得lo
唔通你唔食飽魚,海味鋪唔比賣?
香港嘅女權同外國嘅女權連性質上都唔同
香港班女係用個人利益行先,賣相係佢地自由,無人強迫佢地,但為自身利益金錢作為前題去賣相show off身體其實唔係女權嘅表現
外國嘅女權係真係用social justice行先,真係為左男女平等而去努力
利申:女,但一直好反對香港個種以「我地女人以前俾人打壓得多,所以依家要女權黎counteract提升女人嘅地位blah blah blah...」作為topic sentence嘅女權人士我支持男女平等係因為單純嘅social justice,而唔係為左開心,為左利益,為左金錢而咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞