發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
Too long didn’t read
打咁長邊個睇?
有冇一句總結
心水清,的士陳d戲咁屎都可以翻大陸發達啦
即使你覺得人地唔掂,人地成功自然有佢既原因,唔係個個都做到
Email咁肥都有咁多人幫襯佢買相,但又唔見第二個肥婆賣相好似佢咁多人subscribe?
真 好低質
依d人現實係咪都係咁
依條女應該係私家肉便器黎,睇佢twitter相啲環境全部唔似屋企
樓主睇唔睇av?
其實只係你習慣咗睇翻版av唔使比錢
所以覺得女人身體係低賤無價值?
最撚on9係買完相 手仔都得你掂 仲on9過搵雞
出現了
同facebook d 5毛一樣
呢樣同古時調轉
以前笑人做雞,依家笑人窮撚
所以咪話不如去叫雞仲好
分分鐘仲平撚過你俾錢電子雞
雖然長
但有意思
真係勁好揾,你想像唔到
唔使出樣,唔使屌,
賣吓性感想賣吓底褲就買到樓
咁辛苦打工為咩
好癲,賣相發達
成個post得呢張圖露點都過千正皮
agree
我都想加入,
有冇巴打一齊夾, 之後再post曬上連登
好正
唔好用av 做對比
AV 會唔會用一堆情話誘惑你去買?
會唔會搵大獵物去哄佢哋俾更多錢
會唔會blur 咗啲點呃你去買
會唔會賣原味底褲
會唔會要人俾tips
會唔會俾得多錢可以出嚟食飯 扑嘢

AV女優嘅收入同呢班電子雞收入都差一大截
人哋av女優 賺少少錢做福人群
呢班電子雞講緊 做一年上面講嘅嘢可以係香港full pay上樓
你拍 av 都話要有演技 要俾人屌
拍攝都要有隊crew
要有導演
樣樣有成本,你啲嘢冇成本講經咩
同埋我唔認為返工係出賣身體
有d 人其實係為興趣

我對出賣身體嘅定義係中性嘅,無貶義
只要係收取酬勞,然後用你嘅身體(包括大腦)去做一啲 無收錢嘅情況下唔會做嘅嘢
噉已經係出賣身體
所以農夫都係出賣身體啊(除非佢係完全自給自足)

按照呢嗰定義
大部分人返工都係出賣身體
就算爲興趣,都要食飯㗎
(當然本身有錢,賺錢買花戴嗰啲另計,但係唔多)

所以準確嘅講法
係出賣「色相」
但係撇除社會嘅風俗以外,我唔認爲有乜理由反對出賣色相
(何況我本身唔認爲呢樣社會風俗合理)
我覺得無咩問題
人地都係用自己既先天優勢搵錢
你都可以靠投資搵好多錢

呢個世界從來都係唔公平
正如有d工作一樣對女性唔夠尊重
例如:壽司師父
你有無見過女性既壽司師父?
樓豬:港女賣相就係雞,死不足惜
乜9愈來愈多
同兒登仔返學一樣由實體變網上姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞