發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
睇你點judge啦
都要judge到既位係大家都認同
否則都只係幾條友係到鳩屌
不過依家既香港相信更加多人諗法係認同搵到錢就緊要過社會責任
所以d人要judge我亦唔覺可以引起好大迴響
而家啲電子雞有啲真係當自己藝術家clsig你問我答,有人話要賣相咁唔愛之類,post主會屌條友
叻人做科學家令社會進步
賣相有咩貢獻?
屌曬樓上班On9連登仔
明明係學術討論,tldr 都算,成班喺度hello moto 係想點撚樣

樓主明明好撚認真咁分析緊現今嘅社會風氣/現象, 成班就喺度玩膠

利申: 睇曬成篇
不過我覺得男方責任>女方好撚多
始終冇需求就唔會有供應

不過男仔又係廢咗啲, 溝唔到女咪買飛機杯/叫雞囉, 買相真係最戇鳩, 抬高班豬閪價值之餘, 仲要令到自己成為社會上最低層嘅男仔, 而且搞到其他正正常常嘅男仔都比班豬閪睇唔起, 覺得我淨係賣相都搵十零萬一個月做乜要俾你溝
又一個典型為咗革新忘本既人
岩 唔係所有野都黑同白
但 依然係有D野永遠係黑同白
樓上quote嗰班全部都要bam
我既定義係任何人比錢就上得既先係雞/鴨,同你唔同
重要唔重要同定唔定合法係掛鉤?
唔judge呢樣野親會變成自然
有D價值係要捍衛
原本想讚你strong post

男性開patreon onlyfans有冇錢賺+色情電子寫真討論
https://lih.kg/2202738

但發現你都幾自相矛盾
我哋係咪活在係一個部落社群既社會
憑自己實力賺到錢,有乜問題?
睇死樓豬有閪一定會賣相 酸撚到
有道理
全民放蛇
行返女奴隸制度 可以買條女返來養 結婚 念落去都唔錯 (市場永遠都無錯架)
咁樣d電子雞可以立即收皮。只要d女係自願簽 味野都得 之後用商業手段 壓價
有得買你買唔買啊 (道德觀是什麼 讓道德撚自完其說)
點解關於性買賣一定係得黑同白
係呀 憑我自己實力借返黎既錯 點解要還
邊個十鳩幾萬一個月
有冇例子 同樣 比我睇下?
原來自己想賣 不過太樣柒唔撚抵得
求vz_nana 肉照
有無買相嘅師兄可以答我google都大撚把j圖 點解要買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞