發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
因為依家好賺咗

其實有啲質疑都唔係無道理,只不過個啲質疑要放喺成個社會風氣到:點解越黎越多有消費力嘅毒撚,點解一啲有文化/學術/科學/人文歷史whatever 價值嘅嘢返而無人課金

或多或少都係市場決定,所以要反思市場嘅價值觀,而啦係屌完就算。
Patreon係咪計美金屌你老味影輯相都收幾百美,賺到fatfat
亂倫唔得一來係因為近親繁殖出既後代會有問題 先天決定咗唔俾 二來係定立法律唔俾
但係咪真係唔可以兄妹相愛?我覺得唔係
賣自己器官出去 問題又係邊
賣方有收益 衝量過風險 受得起可能會出現既後果
問題係?
唔合理既地方就係兩性社會地位會唔平衡
浦妹晚晚免費比人屌無問題,港女收錢賣相就有問題?
淨係講直接賣肉, 以前叫雞都係幾舊水
之後有援交呢樣野, 開始要千千聲
後尾又有PTGF, 屌都唔比屌, 拖下手仔行下街就要千千聲
然後發展到依家賣相
我都唔撚知呢D叫社會進步定退步, 可以話, 以上各樣野賣點都唔同啦
搵一個人買,之後開心share ,應該就ok
但無人做第一個

踏出第一步其實最難
電子肥雞email都得
世界上仲有邊個雌性唔得?
人類學書有咩野好推薦?想看下
得咁總有一日你會見到 有錢人同你買器官
永續生命
見到都覺得屎眼痛
從來冇上過
劣幣驅逐良幣
e d就真學術 支持 推
屌你老母
圖都冇
我睇社會唔係睇呢一刻 做某件事會唔會有問題
而係睇可持續性
如果唔會生育
我只係會睇consent依個問題, 你情我願, 我搵唔到反對既理由
強調: 只係個人睇法
我有權唔賣
有咩問題?
R.A.P
你想買都要有人肯賣
trading and agreement
賣相唔係咩問題
受得起電子雞呢個名就得
唔好又要做雞又要拎貞節牌坊就得
做得出咩行為自然會引咩人批評

好似前排個d咩鹿馬Fu妓
想踩鳩低其他女做獨市
仲要想扮受害者
又唔准人地拎佢地比較
真係想同佢地講句慳d啦好嗎
本質上咪又係電子雞
所有野明買明賣,沒有比誰更高尚
其實同佢哋討論冇乜意思,佢哋會批評啲不斷轉講法嘅女權主義者,但係自己又唔定義女權主義,成日訴諸「真正嘅女權主義」,但係根本冇真正嘅女權主義,因為呢個世界有好多唔同理念嘅女權主義。當你po呢篇文,佢哋又會話其他女權主義者唔係咁諗,然後攻擊你,其中一個好例子就係「香港女權」呢個term,你基本上唔知呢個term係乜嘢嚟,所以根本反駁唔到,所以都係唔好浪費時間同佢哋討論可能會好啲
應該係話 比錢落一d唔係買斷的野 又唔係必須的 d人係唔係個on9架
十年前廿年前你有無諗過同性婚姻合法化?
無你就摺埋先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞