發覺越嚟越多港女賣露點咸相搵食

1001 回覆
3678 Like 493 Dislike
好心你唔好淨係睇香港啦
你望下澳門, Las Vegas

合法化令到黃賭毒透明化
方便監管同抽水收稅, 根本係必賺既生意
係香港班on99 政客/議員ban 鳩左大嶼山賭場
受騙的那個 比騙徒更混帳
最on9 係d 傻仔比錢買
唔係所有野一定要令社會進步先至係岩既
你依個講法畫畫對社會都無乜貢獻
支持買女奴
咁比起就咁訓係張床度真係辛苦好多
可唔可以搵人開個網 公開下邊個做雞
唔係我點知之後會唔會唔小心幫隻雞埋單架
搵到錢就係一切,賣相一個月賺到十幾萬呢樣叫有本事,講到尾只係你賺唔到,就唔需要喺度叫哂春,到你靠所謂道德賺到錢再返黎批評過啦
夠貼地掛
日本妹個個講乜鳩 班毒撚睇2x年av都聽唔明
不過真係唔撚明點解買d垃圾相都唔去建興?
咁pkm 賣周邊又對世界有咩貢獻呀, 知唔知d 廢卡同包裝幾撚浪費呀
但買d人開心呀麻
用緊另類方式表達緊啲嘢出嚟啫
成個post意思好明顯
呢啲唔係連登特色咩

純粹認真都有人玩嘢
咁做乜唔玩住去表達自己意思
你唔認同唔緊要
所以我#642咪話要judge
其實全世界風氣都係咁
Email misspun呢堆食左頭啖湯都算
Blackruby以前打兩份工返酒吧可能都係搵兩萬頭
而家又直播又賣相
可能搵緊十皮野一個月
講真你叫佢地點返轉頭由奢入儉難
有錢緊係搵左先
佢先廿頭好彩就賣到10年
就算買唔買到樓都好
之後會唔會甘心做返份普通工先係重點
不過都肯定有人埋單
所以班賣相女根本無得輸
呢句會唔會格硬黎左少少
我憑我有既野 有埋市場 有埋價值 我去俾人黎買
買方買完覺得滿足
雙向買賣
到底問題係邊?
道德觀念?價值觀?
我覺得你情我願大過所以「道德」
係黑定白唔係淨係用你把尺去度架

面對現實睇下個世界
乜嘢分歧?
人地生活方式同你唔同, 點解就可以judge?
係呀我知 所以我#642 咪話要judge
重點都係睇你從何入手姐
好似樓主咁講一大堆男女性地位問題
除左連登之外有咩人會在意
相比起早幾年ptgf被起底,大把d女背住條仔做ptgf
依d真係令男人有好實在既危機感
老實講自己條女唔係賣相d人都唔理得咁多
啱聽
不過我唔會咁on9買港女相
免費睇下冇壞
我依家咪同你討論....................
請問「唔賣相」有乜價值?
因為呢種買賣影響到社會
而我同好多人都係持份者 所以我地有權judge
咁收錢幫人打飛機 含撚又係咪雞 ptgf 收錢比人揸下波果d又係咪賣緊? 你係咪果d 咩都比人玩哂但無屌 就呃自己無出軌 無對唔住男朋友果d女黎?
賣相無問題,有班on9買啲咁貴嘅相先係問題。 有需求就有市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞